Închide meniul

Simona Halep nu ratează şi turneul de la Stuttgart! E favorită 2 şi va juca pentru prima oară după retragerea de la Miami

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2021, 6:29 / Actualizat: 2 iunie 2022, 19:33

Simona Halep nu ratează şi turneul de la Stuttgart! E favorită 2 şi va juca pentru prima oară după retragerea de la Miami

ProfimediaImages

Simona Halep participă la Stuttgart

Simona va fi cap de serie 2 la turneul de la Stuttgart, la care mai participă şi liderul mondial Ashleigh Barty, dar şi Sofia Kenin, Elina Svitolina, Aryna Sabalenka, Karolina Pliskova sau Petra Kvitova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta va fi al patrulea turneu la care va participa Simona Halep în 2021, după Gippsland Trophy, Australian Open şi Miami. La ultima competiţie, ea s-a retras înainte de partida din turul 3 cu Anastasija Sevastova.

Simona Halep risca să fie amendată din cauza retragerilor dese

Simona Halep risca să fie amendată din cauza retragerilor dese. WTA are un regulament strict în această privință! O sportivă are voie să se retragă de două ori pe sezon dacă are un motiv bine întemeiat.

„O jucătoare se poate retrage din proba de simplu a unui turneu fără a primi amendă pentru retragere târzie, cu condiția ca WTA să fie anunțată înainte de începerea primului meci al jucătoarei de pe tabloul principal. O sportivă are dreptul la două retrageri scuzabile într-un sezon competițional”, se arată în regulamentul stabilit de WTA.

Halep nu se teme însă că va amendată. „Exclus! Dacă se analizează de câte ori m-am retras eu, se va ajunge la o concluzie că nu m-am retras de foarte multe ori”, a declarat Simona, la începutul săptămânii, după o sesiune de antrenamente la Arenele BNR.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și