Închide meniul

Sorana Cîrstea, terorizată la Australian Open! Cum a rămas fără haine şi vitamine. "Suntem practic deținuți!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2021, 7:41

Sorana Cîrstea, terorizată la Australian Open! Cum a rămas fără haine şi vitamine. "Suntem practic deținuți!"

news & archive - international via Hepta

Sorana Cîrstea, blocată în Australia

"Am fost ghinioniști, în sensul că dintre cele 15 sau 17 zboruri charter închiriate de Tennis Australia, în 3 s-au înregistrat cazuri pozitive și toți pasagerii de pe acele 3 zboruri sunt într-o carantină totală. De fapt într-o detenție așa cum este și definită oficial de guvernul australian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Cruciat: "Suntem practic deținuți! Suntem pur și simplu blocați aici!" 

Suntem practic deținuți, în condiții bune, la un hotel, însă nu avem voie să ieșim din cameră, nu avem voie să deschidem geamul! Suntem pur și simplu blocați aici! Nu avem voie să comunicăm între noi, nici măcar să ne trimitem lucruri de la unii la alții în interiorul aceleiași echipe.

Chiar avem o mare problemă! În momentul în care ne-am cazat, nu știam că pe zborul nostru a fost un caz pozitiv și, pur și simplu, una din gențile cu echipament a rămas la Teo Cercel, preparatorul fizic al Soranei. Urma ca a doua zi, când ne vedeam la antrenament, să-i predăm echipamentul care trebuie să stea la ea, plus vitaminele, hainele.

Și această geantă a rămas la colegul meu, nu îi poate fi transmisă sub nicio formă Soranei, care se află pe același coridor, cu 4 camere mai jos. În niciun caz, autoritățile australiene nu vor să vină cineva să ridice geanta să i-o ducă, pentru că spun că există risc de contaminare. Practic, stăm în cameră și ne uităm pe geam", a spus Cruciat, la Radio Timişoara. 

Reacţia Soranei Cîrstea după ce a ajuns în carantină

Cu câteva zile în urmă, bucureşteanca de pe locul 71 WTA a avut o primă reacţie după ce a intrat în carantină în camera de hotel.

Reclamă

"Oamenii ne acuză că facem mofturi. Nu am nicio problemă să stau 14 zile în cameră și să mă uit la Netflix. Credeți-mă, e un vis devenit realitate, se poate spune chiar că este o vacanță. Ceea ce nu putem să facem este să CONCURĂM după ce am stat 14 zile pe canapea. Asta e problema, nu regula carantinării.

Dacă ne-ar fi spus de această regulă, nu aş fi jucat în Australia. Aş fi stat acasă! Ei ne-au spus că avionul va fi la 20% din capacitate şi că vom fi în contact direct doar cu membrii echipei. Eu aş avea nevoie de cel puţin trei săptămâni pentru a fi într-o formă decentă pentru a concura din nou la cel mai înalt nivel", a scris Sorana Cîrstea pe contul de Twitter.

Organizatorii Australian Open au cheltuit peste 40 de milioane de dolari pentru a găzdui turneul în condiții de siguranță. Debutul competiției este programat pe 8 februarie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Sorana Cîrstea este blocată în carantină la Australian Open
  • Primul Grand Slam al anului începe pe 8 februarie

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și