Închide meniul

Ştefan Radu, implicat într-un scandal monstru în Italia: „Mi-au afectat grav imaginea! Am cerut avocaţilor să ia măsuri!”

Dragoș Vasile Publicat: 8 iunie 2021, 17:33

Reclamă
Ştefan Radu, implicat într-un scandal monstru în Italia: „Mi-au afectat grav imaginea! Am cerut avocaţilor să ia măsuri!

Ştefan Radu

profimediaimages.ro

Ştefan Radu, implicat într-un scandal monstru în Italia. Fundaşul român a fost acuzat de un agent că a vorbit de rău un coechipier de la Lazio.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Radu, implicat într-un scandal monstru! A fost acuzat că şi-a vorbit de rău un coleg

Este vorba de Vedat Muriqi, atacantul cumpărat de laziali pentru 18 milioane de euro de la Fenerbahce. „18 milioane? Muriqi nu atinge mingea. Radu mi-a spus că, la antrenament, când trebuie să-l marcheze, își pune papucii și mâinile după cap”, ar fi spus fundaşul român, potrivit spuselor lui Vincenzo Morabito.

Ştefan Radu a răbufnit la scurt timp. ”În ceea ce privește declaraţia domnului Vincenzo Morabito, mă văd nevoit să anunţ că nu am discreditat valoarea coechipierului meu, Vedat Muriqi. Resping ferm afirmațiile că l-aș fi discreditat pe acesta. Între mine și colegii de echipă nu există niciun diferend. Consider că declarațiile agentului mi-au afectat grav imaginea. Am cerut avocaților mei să ia măsuri în consecință pentru a dovedi că aceste lucruri nu sunt reale”, a transmis Radu, citat de Corrieredellosport.it.

Bombă în Italia! Transferul lui Ștefan Radu la Inter prinde contur

Ștefan Radu ar putea pleca de la Lazio după 13 ani petrecuți pe Stadio Olimpico. Fundașul român este dorit la campioana Italiei, Inter Milano.

Ștefan Radu ar putea să-i urmeze calea fostului său antrenor de la Inter, Simone Inzaghi, care a semnat de asemenea cu nerazzurrii. Potrivit sempreinter.com, care citează ediția tipărită Gazzetta dello Sport, românul ar fi dorit pe Meazza ca să-l înlocuiască pe Aleksandar Kolarov.

Reclamă

Kolarov va pleca de la Inter la finalul lunii iunie, liber de contract. Radu se află și el în ultimele zile de angajament cu Lazio și ar putea să vină gratis la campioana Italiei.

Ștefan Radu a avut o relație excelentă cu Simone Inzaghi la Lazio, fiind unul dintre jucătorii favoriți ai tehnicianului de 45 de ani.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și