Închide meniul

Bombă în Italia! Transferul lui Ștefan Radu la Inter prinde contur. Anunțul făcut de Gazzetta dello Sport

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 iunie 2021, 21:41

Bombă în Italia! Transferul lui Ștefan Radu la Inter prinde contur. Anunțul făcut de Gazzetta dello Sport

Ştefan Radu şi-a anunţat retragerea din fotbal

Ştefan Radu, în timpul unui meci pentru Lazio / Profimediaimages

Ștefan Radu ar putea să-i urmeze calea fostului său antrenor de la Inter, Simone Inzaghi, care a semnat de asemenea cu nerazzurrii. Potrivit sempreinter.com, care citează ediția tipărită Gazzetta dello Sport, românul ar fi dorit pe Meazza ca să-l înlocuiască pe Aleksandar Kolarov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ștefan Radu ar putea ajunge la Inter

Kolarov va pleca de la Inter la finalul lunii iunie, liber de contract. Radu se află și el în ultimele zile de angajament cu Lazio și ar putea să vină gratis la campioana Italiei.

Ștefan Radu a avut o relație excelentă cu Simone Inzaghi la Lazio, fiind unul dintre jucătorii favoriți ai tehnicianului de 45 de ani.

Ştefan Radu se înţelesese la un moment dat cu Lazio asupra unui nou contract, dar deocamdată situația rămâne incertă. El ar fi urmat să încaseze 1.2 milioane de euro. Dacă va merge la Inter, fostul dinamovist va fi coleg cu Ionuț Radu.

Ștefan Radu, de 13 ani în Serie A

În actualul sezon, românul a intrat în istoria lui Lazio. El a trecut de 402 meciuri în tricoul capitolinilor şi a bătut recordul lui Giuseppe Favalli.

Reclamă

Ștefan Radu a fost transferat de Lazio de la Dinamo în ianuarie 2008 pentru 4.75 milioane de euro. El a câștigat Cupa și SuperCupa Italiei în trei rânduri alături de formația capitolină.

Fundaşul român a scris istorie şi în Serie A. Cu 338 de meciuri, este jucătorul lui Lazio cu cele mai multe prezențe în competiţia internă. Românul l-a depășit în acest sezon pe Aldo Puccinelli, un fotbalist emblematic pentru Lazio în anii ’40 și ’50. Sezonul 2020/2021 este cel de-al 13-lea și jumătate în Serie A pentru Ştefan Radu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și