Închide meniul

Ştefan Radu, implicat într-un scandal monstru în Italia: „Mi-au afectat grav imaginea! Am cerut avocaţilor să ia măsuri!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 iunie 2021, 17:33

Ştefan Radu, implicat într-un scandal monstru în Italia: „Mi-au afectat grav imaginea! Am cerut avocaţilor să ia măsuri!

Ştefan Radu

profimediaimages.ro

Ştefan Radu, implicat într-un scandal monstru în Italia. Fundaşul român a fost acuzat de un agent că a vorbit de rău un coechipier de la Lazio.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Radu, implicat într-un scandal monstru! A fost acuzat că şi-a vorbit de rău un coleg

Este vorba de Vedat Muriqi, atacantul cumpărat de laziali pentru 18 milioane de euro de la Fenerbahce. „18 milioane? Muriqi nu atinge mingea. Radu mi-a spus că, la antrenament, când trebuie să-l marcheze, își pune papucii și mâinile după cap”, ar fi spus fundaşul român, potrivit spuselor lui Vincenzo Morabito.

Ştefan Radu a răbufnit la scurt timp. ”În ceea ce privește declaraţia domnului Vincenzo Morabito, mă văd nevoit să anunţ că nu am discreditat valoarea coechipierului meu, Vedat Muriqi. Resping ferm afirmațiile că l-aș fi discreditat pe acesta. Între mine și colegii de echipă nu există niciun diferend. Consider că declarațiile agentului mi-au afectat grav imaginea. Am cerut avocaților mei să ia măsuri în consecință pentru a dovedi că aceste lucruri nu sunt reale”, a transmis Radu, citat de Corrieredellosport.it.

Citește și:

Bombă în Italia! Transferul lui Ștefan Radu la Inter prinde contur

Ștefan Radu ar putea pleca de la Lazio după 13 ani petrecuți pe Stadio Olimpico. Fundașul român este dorit la campioana Italiei, Inter Milano.

Ștefan Radu ar putea să-i urmeze calea fostului său antrenor de la Inter, Simone Inzaghi, care a semnat de asemenea cu nerazzurrii. Potrivit sempreinter.com, care citează ediția tipărită Gazzetta dello Sport, românul ar fi dorit pe Meazza ca să-l înlocuiască pe Aleksandar Kolarov.

Reclamă

Kolarov va pleca de la Inter la finalul lunii iunie, liber de contract. Radu se află și el în ultimele zile de angajament cu Lazio și ar putea să vină gratis la campioana Italiei.

Ștefan Radu a avut o relație excelentă cu Simone Inzaghi la Lazio, fiind unul dintre jucătorii favoriți ai tehnicianului de 45 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Doi jucători intraţi la pauză au marcat 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” Vezi toate știrile
Citește și