Închide meniul

Bianca Andreescu şi-a concediat antrenorul, după eliminarea şoc de la Roland Garros! „Au fost patru ani uluitori!”

Mihai Ispas Publicat: 8 iunie 2021, 17:49

Reclamă
Bianca Andreescu şi-a concediat antrenorul, după eliminarea şoc de la Roland Garros! „Au fost patru ani uluitori!

Bianca Andreescu nu va participa la JO

Profimedia

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, locul 7 WTA, s-a despărţit de antrenorul cu care colabora de mult timp, Sylvain Bruneau, la o săptămână după ce sportiva a fost eliminată în primul tur al French Open, informează news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Andreescu şi-a concediat antrenorul: „Au fost patru ani uluitori!”

„Cu mare regret, aş dori să-mi informez fanii că antrenorul, mentorul şi prietenul meu de multă vreme, Sylvain, şi cu mine am decis de comun acord să punem capăt relaţiei noastre incredibile de colaborare.

Prietenia noastră va rămâne pentru totdeauna… au fost patru ani uluitori… Sunt recunoscătoare pentru tot ce am realuzat împreună şi pentru amintirile extraordinare.

Sylvain a fost mai mult decât un antrenor… el face parte din familie”, a anunţat jucătoarea în vârstă de 20 de ani, pe contul de Twitter.

Bianca Andreescu, eliminată în primul tur la Roland Garros 2021

Sub îndrumarea lui Bruneau, Bianca Andreescu a avut un an 2019 de excepţie, în care a câştigat turneele de la Indian Wells şi Toronto, precum şi US Open.

Reclamă

După Turneul Campioanelor din octombrie 2019, la care a suferit o accidentare la genunchi, Andreescu a lipsit mult timp de pe teren. Ea a reuşit anul acesta să se califice în finala turneului de la Miami, pe care a abandonat-o în faţa australiencei Ashleigh Barty, la scorul de 3-6, 0-4, din cauza unor probleme la gleznă.

La Roland Garros, Bianca Andreescu a fost eliminată, cu scorul de 6-7 (1), 7-6 (2), 9-7, după un meci de aproape trei ore şi jumătate, disputat în primul tur cu Tamara Zidansek din Slovacia, locul 85 WTA, care a ajuns ulterior în semifinale.

Bianca Andreescu, abandon în finala de la Miami

După finala de acum două luni, de la Miami, în care a abandonat în lacrimi, Bianca Andreescu a ţinut un discurs emoţionant şi a felicitat-o pe Ashleigh Barty.

Reclamă 4 / 0/3

„Ash, a fost extraordinar să joc cu tine, ești o persoană deosebită. Nu e modul în care mi-aș fi dorit să termin turneul, dar sunt foarte recunoscătoare că am ajuns în finală. (…)

Pentru mine, să mă ridic din nou pe picioarele mele nu a fost deloc ușor, dar am continuat să-mi rămân fidelă mie însumi.

Dacă ar fi să vă dau un sfat, ar fi doar să țineți capul în sus și să credeți în voi”, a declarat atunci Andreescu.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și