Închide meniul

Bianca Andreescu a abandonat în lacrimi finala de la Miami! Cum a fost consolată de liderul mondial Ashleigh Barty

Alexandru Ivan Publicat: 3 aprilie 2021, 18:37

Bianca Andreescu a abandonat în lacrimi finala de la Miami! Cum a fost consolată de liderul mondial Ashleigh Barty

profimediaimages

Bianca Andreescu a abandonat finala la Miami Open

  • Ashleigh Barty, campioană la Miami
  • Bianca Andreescu a abandonat finala

UPDATE: Bianca Andreescu a revenit după o accidentare de durată şi a abandonat în lacrimi finala de la Miami, la finalul căreia a ţinut un discurs emoţionant şi a felicitat-o pe Barty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ash, a fost extraordinar să joc cu tine, ești o persoană deosebită. Nu e modul în care mi-aș fi dorit să termin turneul, dar sunt foarte recunoscătoare că am ajuns în finală. (…) Pentru mine, să mă ridic din nou pe picioarele mele nu a fost deloc ușor, dar am continuat să-mi rămân fidelă mie însumi. Dacă ar fi să vă dau un sfat, ar fi doar să țineți capul în sus și să credeți în voi", a declarat Bianca Andreescu, la festivitatea de premiere, citată de digisport.ro.

Liderul mondial a încurajat-o pe Andreescu. "Bianca, sper să te recuperezi rapid. A fost interesant să împart terenul cu tine pentru prima dată, sunt sigur că vor urma mult alte meciuri. Mulțumesc tuturor care au contribuit la realizarea acestui turneu", a transmis Ashleigh Barty.

Reclamă

Ştirea iniţială

Ashleigh Barty n-a avut emoții în fața Biancăi Andreescu. A fost 6-3 pentru liderul mondial în primul set, care durat numai 37 de minute. 

Reclamă

Andreescu a abandonat lupta în actul secund. La 3-0 pentru adversară, jucătoarea cu origini românești s-a plâns de dureri la gleznă. Doar un game a mai rezistat Andreescu, după care a abandonat complet jocul.

Ashleigh Barty, noua și vechea campioană de la Miami

Barty și-a apărat astfel titlul cucerit în 2019. Anul trecut, turneul de la Miami a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus.

Reclamă 4 / 0/3

Barty va recompensată cu 300.000 de dolari și 1000 de puncte WTA. Australianca a ajuns la 10 titluri cucerite de-a lungul carierei: Miami, Yarra Valley Classic (2021), Adelaide (2020), Miami, Roland Garros, Birmingham, Turneul Campioanelor (2019), Nottingham, Zhuhai (2018) și Kuala Lumpur (2017).

În drumul spre finală, Barty a trecut în semifinale de  Elina Svitolina, scor 6-3, 6-3. Australianca le-a mai eliminat pe Kucova, Ostapenko, Azarenka și Sabalenka. 

Finala de la Miami a fost primul meci oficial disputat între Ashleigh Barty și Bianca Andreescu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andy Murray şi-a anunţat retragerea după ce a fost eliminat de la Miami Open!
Tenis • 26 mart., 11:40
Andy Murray şi-a anunţat retragerea după ce a fost eliminat de la Miami Open! Când pune capăt unei cariere uriaşe
Sorana Cîrstea - Danielle Collins LIVE SCORE
Tenis • 26 mart., 0:40
Sorana Cîrstea – Danielle Collins 3-6, 2-6. „Sori” a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Simona Halep, răspuns savuros la revenirea în ţară de la Miami. Mesajul transmis de jucătoarea din Constanța.
Tenis • 25 mart., 14:44
„La ce simţi că mai ai de lucrat?” Simona Halep, răspuns savuros la revenirea în ţară de la Miami. Ce a spus despre noul antrenor
Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami
Tenis • 25 mart., 8:43
Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami. Dezvăluirea româncei: „A intervenit de două ori!”
Prin ce a putut trece Simona Halep, la primul meci după 18 luni
WTA • 21 mart., 21:49
Prin ce a putut trece Simona Halep, la primul meci după 18 luni. Dezvăluiri emoţionante: „Asta i-am spus mamei în avion!”