Închide meniul

Bianca Andreescu şi-a concediat antrenorul, după eliminarea şoc de la Roland Garros! „Au fost patru ani uluitori!”

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 8 iunie 2021, 17:49

Bianca Andreescu şi-a concediat antrenorul, după eliminarea şoc de la Roland Garros! „Au fost patru ani uluitori!

Bianca Andreescu nu va participa la JO

Profimedia

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, locul 7 WTA, s-a despărţit de antrenorul cu care colabora de mult timp, Sylvain Bruneau, la o săptămână după ce sportiva a fost eliminată în primul tur al French Open, informează news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Andreescu şi-a concediat antrenorul: „Au fost patru ani uluitori!”

„Cu mare regret, aş dori să-mi informez fanii că antrenorul, mentorul şi prietenul meu de multă vreme, Sylvain, şi cu mine am decis de comun acord să punem capăt relaţiei noastre incredibile de colaborare.

Prietenia noastră va rămâne pentru totdeauna… au fost patru ani uluitori… Sunt recunoscătoare pentru tot ce am realuzat împreună şi pentru amintirile extraordinare.

Sylvain a fost mai mult decât un antrenor… el face parte din familie”, a anunţat jucătoarea în vârstă de 20 de ani, pe contul de Twitter.

Bianca Andreescu, eliminată în primul tur la Roland Garros 2021

Sub îndrumarea lui Bruneau, Bianca Andreescu a avut un an 2019 de excepţie, în care a câştigat turneele de la Indian Wells şi Toronto, precum şi US Open.

Reclamă

După Turneul Campioanelor din octombrie 2019, la care a suferit o accidentare la genunchi, Andreescu a lipsit mult timp de pe teren. Ea a reuşit anul acesta să se califice în finala turneului de la Miami, pe care a abandonat-o în faţa australiencei Ashleigh Barty, la scorul de 3-6, 0-4, din cauza unor probleme la gleznă.

La Roland Garros, Bianca Andreescu a fost eliminată, cu scorul de 6-7 (1), 7-6 (2), 9-7, după un meci de aproape trei ore şi jumătate, disputat în primul tur cu Tamara Zidansek din Slovacia, locul 85 WTA, care a ajuns ulterior în semifinale.

Bianca Andreescu, abandon în finala de la Miami

După finala de acum două luni, de la Miami, în care a abandonat în lacrimi, Bianca Andreescu a ţinut un discurs emoţionant şi a felicitat-o pe Ashleigh Barty.

Reclamă 4 / 0/3

„Ash, a fost extraordinar să joc cu tine, ești o persoană deosebită. Nu e modul în care mi-aș fi dorit să termin turneul, dar sunt foarte recunoscătoare că am ajuns în finală. (…)

Pentru mine, să mă ridic din nou pe picioarele mele nu a fost deloc ușor, dar am continuat să-mi rămân fidelă mie însumi.

Dacă ar fi să vă dau un sfat, ar fi doar să țineți capul în sus și să credeți în voi”, a declarat atunci Andreescu.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și