Închide meniul

Ofertă de ultimă oră primită de Bogdan Stancu. FCSB riscă să rateze un nou transfer! Echipa care îi încurcă planurile lui Gigi Becali

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 iunie 2021, 13:05

Reclamă
Ofertă de ultimă oră primită de Bogdan Stancu. FCSB riscă să rateze un nou transfer! Echipa care îi încurcă planurile lui Gigi Becali

Bogdan Stancu a fost pe stadion la FC Argeș - FCSB

Hepta

Gruparea care tocmai a promovat în liga secundă îl poate întoarce pe Bogdan Stancu din drumul spre revenirea în tricoul roş-albaştrilor. Românul este dorit de başkanul echipei şi se mai aşteaptă doar acceptul antrenorului pentru a se demara negocierile finale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ofertă de ultimă oră primită de Bogdan Stancu. „Motanul”, dorit de Kocaelispor

Dacă tehnicianul Mustafa Reşit Akcay va da răspuns pozitiv comitetului care se ocupă de transferuri, vor începe demersurile pentru transferul fotbalistului„, anunţă turcii de la ozgurkocaeli.com.

Ofertă de ultimă oră primită de Bogdan Stancu. Atacantul care joacă din 2011 în Turcia este la mare căutare. Becali susține că nu-l va aștepta să se hotărască el. Stancu a mai evoluat pentru roș-albaștri între 2008 și 2011.

Stancu îmi dă răspunsul pe 15, eu nu stau după el. Nu stau eu până pe 15 după el”, a declarat, luni, Gigi Becali pentru AS.ro.

„Motanului” i-a expirat contractul cu Genclerbirligi. În ultimul sezon, atacantul a marcat 7 goluri în eşalonul secund din Turcia, reuşind să ofere şi 3 pase decisive. În vârstă de 33 de ani, Bogdan Stancu este cotat la 450.000 de euro de Transfermarkt. Stancu a mai jucat în tricoul roş-albaştrilor între 2008 şi 2011.

Reclamă

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAZ 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și