Închide meniul

EXCLUSIV | Gabi Tamaş şi-a luat gândul de la retragere. Unde va juca, în sezonul viitor, fundaşul de 37 de ani!

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 iunie 2021, 16:03

Reclamă
EXCLUSIV | Gabi Tamaş şi-a luat gândul de la retragere. Unde va juca, în sezonul viitor, fundaşul de 37 de ani!

Gabi Tamaș e vedeta lui FC Voluntari

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Directorul sportiv de la FC Voluntari este sigur că Tamaş va evolua şi în următoarea ediţie de campionat în tricoul ilfovenilor. Gabi Tamaş şi-a luat gândul de la retragere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaş şi-a luat gândul de la retragere. Rămâne la FC Voluntari

Gabi Tamaş o să continue cu noi ca jucător. Am rămas în continuare în prima ligă şi asta cred că este cel mai important„, a declarat Florin Cernat în exlusivitate pentru AS.ro.

Florin Cernat are încredere că Gabi Tamaş rămâne la FC Voluntari
AS.ro

FC Voluntari este a 16-a echipă din carieră pentru Gabi Tamaş. În acest an a fost titularizat în 15 meciuri din Liga 1 şi a reuşit să se facă remarcat. Mirel Rădoi a anunţat că se gândeşte să îl convoace la naţionala României.

Gabi e pe lista noastră, vom vedea în septembrie dacă avem nevoie de prezența lui. E clar că dacă vorbim despre experiență, are cea mai multă dintre toți jucătorii, dar acum nu pot să spun acum dacă va fi prezent”, a precizat Rădoi.

Mirel Rădoi, contrazis de un fost internaţional! De ce nu l-a convocat pe Gabi Tamaş la echipa naţională

Selecţionerul „tricolorilor” a dezvăluit că ar putea apela la Gabi Tamaş. Fundaşul de 37 de ani, de la FC Voluntari, ar avea şansa de a reveni după trei ani la prima reprezentativă. Acesta lucru nu se va întâmpla, crede Torje, care a explicat şi motivul pentru care Tamaş şi Rădoi nu mai pot colabora.

Reclamă

Gabi poate să fie cel mai bun din România, degeaba, nu-l convoacă Mirel la națională. Pentru că ei n-au colaborat foarte bine la FCSB. Tamaș e un jucător foarte bun, nu puteai să te ții după el la antrenamente. Era foarte bun la alergări”, a declarat Torje la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și