Închide meniul

Mirel Rădoi i-a răspuns lui Mircea Lucescu: „Nu îmi voi schimba strategia chiar dacă mi-ar spune că pot câştiga cu Anglia”. Tamaş poate reveni la naţională!

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 iunie 2021, 21:34

Mirel Rădoi i-a răspuns lui Mircea Lucescu: „Nu îmi voi schimba strategia chiar dacă mi-ar spune că pot câştiga cu Anglia. Tamaş poate reveni la naţională!

Profimediaimages

Mirel Rădoi i-a răspuns lui Mircea Lucescu

  • Anglia – România, duminică, 19:00, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Mirel Rădoi a reacţionat după declaraţiile lui Mircea Lucescu

Arătat cu degetul pentru faptul că nu se axează exclusiv pe organizarea defensivă, Rădoi a avut o reacţie categorică. Nu este dispus să se apere aglomerat împotriva reprezentativei Angliei nici măcar dacă aşa ar fi sigur de victorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi i-a răspuns lui Mircea Lucescu: „Nu o voi face!”

Chiar dacă am avut antrenori foarte buni, am încercat de la fiecare să iau ceva, dar nu neapărat să copiez! Vă asigur că pentru mâine seară eu nu îmi voi schimba strategia, chiar dacă o persoană mi-ar spune că, dacă stau cu linia de apărare la 16 metri, pot câștiga meciul. Nu o voi face!„, a declarat Mirel Rădoi.

Selecţionerul tricolorilor a dezvăluit că ar putea apela la Gabi Tamaş. Fundaşul de 37 de ani, de la FC Voluntari, ar avea şansa de a reveni după trei ani la prima reprezentativă.

Reclamă

Gabi e pe lista noastră, vom vedea în septembrie dacă avem nevoie de prezența lui. E clar că dacă vorbim despre experiență, are cea mai multă dintre toți jucătorii, dar acum nu pot să spun acum dacă va fi prezent”, a precizat Rădoi.

Mircea Lucescu, mesaj ferm pentru selecţioner după umilinţa cu Georgia

Mircea Lucescu a pus pe seama spaţiilor libere înfrângerile naţionalei României din ultima perioadă. Lucescu îl sfătuieşte pe Rădoi să acorde o mai mare atenţie defensivei.

Reclamă

Fost selecţioner al României în anii 80, Mircea Lucescu a analizat jocul naţionalei conduse acum de Mirel Rădoi. Aşa cum a declarat-o public, actualul selecţioner foloseşte o tactică ultraofensivă care, până acum, pare a nu da roade. „Il Luce” s-a arătat surprins de abordarea pe care o are Rădoi – antrenorul în comparaţie cu cea pe care o avea ca şi jucător.

Fiecare are modul lui de a gândi fotbalul. Altceva mă surprinde la Rădoi. El a fost un foarte bun mijlocaș defensiv, cu niște calități extraordinare de luptător.

Eu nu văd însă acum în echipă niciun jucător cu asemenea profil. Trebuie să înțeleagă că un campionat sau o calificare se câștigă cu apărarea, nu cu atacul. Defensiva e cea care trebuie să-ți ofere condițiile pentru a te exprima în ofensivă.

Reclamă 4 / 0/3

Nu te duci cu șapte jucători peste adversar și-i lași în spate câmp liber de manevră la dispoziție„, a spus Mircea Lucescu pentru gsp.ro.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali 8:24 Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!” 0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles "Il Luce"
Fotbal extern • 14 apr., 22:40
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce”
Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! "Vulturii" şi-au demis antrenorul pus în ianuarie
Fotbal extern • 14 apr., 11:22
Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 13 apr., 14:33
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru
Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu
Liga 1 • 13 apr., 9:06
„Gata, e timpul!” Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat
Mircea Lucescu, reacţie categorică despre implicarea la Dinamo
Liga 1 • 12 apr., 23:30
Mircea Lucescu, reacţie categorică despre implicarea la Dinamo: „Eu asta pot să fac!”. Anunţ despre viitorul său