Închide meniul

EXCLUSIV | Gabi Tamaş şi-a luat gândul de la retragere. Unde va juca, în sezonul viitor, fundaşul de 37 de ani!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 iunie 2021, 16:03

EXCLUSIV | Gabi Tamaş şi-a luat gândul de la retragere. Unde va juca, în sezonul viitor, fundaşul de 37 de ani!

Gabi Tamaș e vedeta lui FC Voluntari

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Directorul sportiv de la FC Voluntari este sigur că Tamaş va evolua şi în următoarea ediţie de campionat în tricoul ilfovenilor. Gabi Tamaş şi-a luat gândul de la retragere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaş şi-a luat gândul de la retragere. Rămâne la FC Voluntari

Gabi Tamaş o să continue cu noi ca jucător. Am rămas în continuare în prima ligă şi asta cred că este cel mai important„, a declarat Florin Cernat în exlusivitate pentru AS.ro.

Florin Cernat are încredere că Gabi Tamaş rămâne la FC Voluntari
AS.ro

FC Voluntari este a 16-a echipă din carieră pentru Gabi Tamaş. În acest an a fost titularizat în 15 meciuri din Liga 1 şi a reuşit să se facă remarcat. Mirel Rădoi a anunţat că se gândeşte să îl convoace la naţionala României.

Gabi e pe lista noastră, vom vedea în septembrie dacă avem nevoie de prezența lui. E clar că dacă vorbim despre experiență, are cea mai multă dintre toți jucătorii, dar acum nu pot să spun acum dacă va fi prezent”, a precizat Rădoi.

Mirel Rădoi, contrazis de un fost internaţional! De ce nu l-a convocat pe Gabi Tamaş la echipa naţională

Selecţionerul „tricolorilor” a dezvăluit că ar putea apela la Gabi Tamaş. Fundaşul de 37 de ani, de la FC Voluntari, ar avea şansa de a reveni după trei ani la prima reprezentativă. Acesta lucru nu se va întâmpla, crede Torje, care a explicat şi motivul pentru care Tamaş şi Rădoi nu mai pot colabora.

Reclamă

Gabi poate să fie cel mai bun din România, degeaba, nu-l convoacă Mirel la națională. Pentru că ei n-au colaborat foarte bine la FCSB. Tamaș e un jucător foarte bun, nu puteai să te ții după el la antrenamente. Era foarte bun la alergări”, a declarat Torje la digisport.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Trei meciuri din Championship se văd azi, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Leicester – West Brom se joacă de la 14:30 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și