Închide meniul
Foto

Adrian Mititelu rămâne după gratii! Curtea de Apel i-a respins contestația. Adrian Mititelu Jr. este optimist. „E posibil să fie eliberat în vară”

Alexandru Ivan Publicat: 9 iunie 2021, 17:13 / Actualizat: 10 iunie 2021, 14:54

Reclamă
Adrian Mititelu rămâne după gratii! Curtea de Apel i-a respins contestația. Adrian Mititelu Jr. este optimist. „E posibil să fie eliberat în vară”

Mediafax Foto / Remus Badea via Hepta

Adrian Mititelu rămâne după gratii

Adrian Mititelu a fost condamnat pe 5 noiembrie 2020. Patronul lui FC U Craiova a primit 3 ani cu executare în dosarul ce vizează transferului lui Mihai Costea la FCSB, în 2010. Mititelu a depus contestație și a cerut să fie eliberat până la soluționarea acesteia. Patronul oltenilor a acuzat că i-au fost încălcate anumite drepturi în timpul procesului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu rămâne după gratii

Curtea de Apel a refuzat însă cererea afaceristului de 53 de ani. Mititelu va rămâne astfel după gratii. Cu toate acestea, el a primit și o veste bună. Instanța i-a admis, de principiu, formularea contestaţiei în anulare.

„Solutia pe scurt:

În baza art. 431 alin. 2 C.p.p. admite în principiu contestația în anulare formulată de contestatorii Mititelu Adrian Marin şi Preoteasa Gigel împotriva deciziei penale nr. 1364/05.11.2020 a Curţii de Apel Craiova.

Respinge ca neîntemeiate cererile privind suspendarea executării deciziei penale nr. 1364/05.11.2020 a Curţii de Apel Craiova. Stabileşte termen pentru soluționarea contestaţiei în anulare la data de 08.07.2021. Dispune citarea părţilor. Pronunţată în şedinţa publică de la 09.06.2021”, a fost decizia instanței.

Reclamă

Mititelu Jr. nu-și face griji pentru tatăl său

Fiul lui Mititelu, Adrian Mititelu Jr, nu își face griji pentru viitorul tatălui său. Din contră, acesta este optimist că patronul oltenilor va fi elliberat în această vară.

„Nu e nimic adevărat. Nu știu ce ai aflat tu azi. E posibil să fie eliberat în vară. Dar nu mai dau declarații, a spus Adrian Mititelu Jr, potrivit Fanatik

În lipsa tatălui său, Adrian Mititelu Jr. este cel care conduce destinele la FC U Craiova. Acesta l-a adus pe banca tehnică pe Adrian Mutu și promite surprize uriașe în sezonul viitor.

Reclamă 4 / 0/3

Cu o lună în urmă, Adrian Mititelu Jr. a sărbătorit pe cinste la Mamaia. Fiul patronului oltenilor a comandat, la un club de fiţe, cea mai scumpă şampanie.

Băutura i-a fost adusă pe imnul UEFA Champions League, chiar înainte ca FC U Craiova să obţină promovarea în Liga 1. Pe de altă parte, Mititelu Jr a uitat şi de problemele tatălui său, aflat după gratii.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și