Închide meniul

Şefii lui Dinamo vor ajutor de la fostul patron: „Vom merge la Negoiţă!” + Amical de lux contra lui Galatasaray

Publicat: 9 iunie 2021, 23:25

Reclamă
Şefii lui Dinamo vor ajutor de la fostul patron: „Vom merge la Negoiţă! + Amical de lux contra lui Galatasaray

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Şefii lui Dinamo vor ajutor de la fostul patron, Ionuţ Negoiţă

Şefii lui Dinamo vor ajutor de la fostul patron, Ionuţ Negoiţă. Mario Nicolae a spus că în mandatul spaniolilor s-au făcut datorii de sute de mii de euro într-o singură oră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şefii lui Dinamo vor ajutor de la fostul patron: „Vom merge la Negoiţă!

„Săptămâna viitoare, vom afla mai multe în legătură cu viitorul lui Dinamo și despre felul în care vom continua. Se va face o analiză despre cum vom putea merge înainte sănătos.

Sunt datorii foarte mari și spaniolii nu au făcut decât să distrugă acest club. Sunt datorii de sute mii de euro care s-au făcut într-o singură oră, printr-o singură semnare a unor documente.

Vom merge la Negoiță. Sunt oameni de afaceri din ce în ce mai interesați de Dinamo, pentru că au fost impresionați de ce s-a întâmplat în ultimul an. Peste două milioane de euro, strânși de suporteri. Este nevoie de o persoană potentă financiar care să susțină echipa. Vor să vadă mai întâi ce se întâmplă cu spaniolii. Aici este problema. Acești oameni sunt dispăruți, există doar în acte, nu există nicio comunicare cu ei”, a spus Nicolae, pentru digisport.ro.

Dinamo, amical cu Galatasaray

Sunt şi veşti bune la Dinamo. Echipa antrenată de Dusan Uhrin va susţine un meci amical de lux cu Galatasaray.

Reclamă

„Cu ajutorul unui om de afaceri, un sponsor, am perfectat un cantonament într-o zonă montană din Antalya și, acum câteva ore, am terminat de discutat cu directorul sportiv de la Galatasaray și, pe 27 iunie, vom juca la Florya”, a spus Mario Nicolae.

Acesta a anunţat şi planurile lui Dinamo de modernizare a bazei de pregătire.

”La Dinamo, s-a pus foarte puțin accentul pe infrastructură. Încercăm să aducem baza de la Săftica la un nivel european. La tot ceea ce înseamnă alimentație, bucătărie, condiții de antrenament”, a mai declarat Mario Nicolae.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! Vezi toate știrile
Citește și