Închide meniul

Şefii lui Dinamo vor ajutor de la fostul patron: „Vom merge la Negoiţă!” + Amical de lux contra lui Galatasaray

Reclamă

Publicat: 9 iunie 2021, 23:25

Şefii lui Dinamo vor ajutor de la fostul patron: „Vom merge la Negoiţă! + Amical de lux contra lui Galatasaray

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Şefii lui Dinamo vor ajutor de la fostul patron, Ionuţ Negoiţă

Şefii lui Dinamo vor ajutor de la fostul patron, Ionuţ Negoiţă. Mario Nicolae a spus că în mandatul spaniolilor s-au făcut datorii de sute de mii de euro într-o singură oră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şefii lui Dinamo vor ajutor de la fostul patron: „Vom merge la Negoiţă!

„Săptămâna viitoare, vom afla mai multe în legătură cu viitorul lui Dinamo și despre felul în care vom continua. Se va face o analiză despre cum vom putea merge înainte sănătos.

Sunt datorii foarte mari și spaniolii nu au făcut decât să distrugă acest club. Sunt datorii de sute mii de euro care s-au făcut într-o singură oră, printr-o singură semnare a unor documente.

Vom merge la Negoiță. Sunt oameni de afaceri din ce în ce mai interesați de Dinamo, pentru că au fost impresionați de ce s-a întâmplat în ultimul an. Peste două milioane de euro, strânși de suporteri. Este nevoie de o persoană potentă financiar care să susțină echipa. Vor să vadă mai întâi ce se întâmplă cu spaniolii. Aici este problema. Acești oameni sunt dispăruți, există doar în acte, nu există nicio comunicare cu ei”, a spus Nicolae, pentru digisport.ro.

Dinamo, amical cu Galatasaray

Sunt şi veşti bune la Dinamo. Echipa antrenată de Dusan Uhrin va susţine un meci amical de lux cu Galatasaray.

Reclamă

„Cu ajutorul unui om de afaceri, un sponsor, am perfectat un cantonament într-o zonă montană din Antalya și, acum câteva ore, am terminat de discutat cu directorul sportiv de la Galatasaray și, pe 27 iunie, vom juca la Florya”, a spus Mario Nicolae.

Acesta a anunţat şi planurile lui Dinamo de modernizare a bazei de pregătire.

”La Dinamo, s-a pus foarte puțin accentul pe infrastructură. Încercăm să aducem baza de la Săftica la un nivel european. La tot ceea ce înseamnă alimentație, bucătărie, condiții de antrenament”, a mai declarat Mario Nicolae.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și