Închide meniul

Gigi Becali a dat de pământ cu Andrei Dumiter: „Nu e serios, nu mai avem ce discuta!” Patronul FCSB a pus tunurile şi pe Chindriş: „Visa că ajunge la Valencia, dar nu ştie Iftime cum să scape de el!”

Dragoș Vasile Publicat: 10 iunie 2021, 8:31

Reclamă
Gigi Becali a dat de pământ cu Andrei Dumiter: „Nu e serios, nu mai avem ce discuta! Patronul FCSB a pus tunurile şi pe Chindriş: „Visa că ajunge la Valencia, dar nu ştie Iftime cum să scape de el!

Profimedia

Gigi Becali face primul mare transfer al verii

Gigi Becali a dat de pământ cu Andrei Dumiter. Gigi Becali a răbufnit după ce atacantul lui Sepsi s-a răzgândit în ultimele momente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dat de pământ cu Andrei Dumiter: „Nu mai am ce să discut cu el”

Patronul FCSB este de părere că impresarul acestuia este vinovat, la fel ca în cazul lui Andrei Chindriş. Tânărul fundaş al lui FC Botoşani a fost dorit de latifundiarul din Pipera în ultimii doi ani, însă mutarea nu s-a concretizat tot din cauza agentului, susţine finanţatorul roş-albaştrilor.

„Nu mă mai interesează Dumiter ăla. Nu este un om serios, iar eu nu am ce să mai discut cu el. La revedere! A fost și unul Chindriș care visa că ajunge pe la Valencia sau nu mai știu eu ce echipe și unde a ajuns?

Tot așa s-a luat după impresar, iar acum Iftime nu știe cum să mai scape de el. Îi era frică că manâncă doar Vulturar din transfer și l-a îmbârilgat pe Chindriș să nu vină la noi. Așa a făcut și impresarul lui Dumiter. Vulturar a vrut să ajute, dar ce să faci cu impresarul ăla? La revedere! Să fie sănătoși”, a declarat Becali pentru ProSport.

Ionuț Chirilă, mesaj pentru Gigi Becali
Hepta

Final de „telenovelă”. Andrei Dumiter s-a hotărât şi a refuzat-o pe FCSB! „Îmi cer scuze domnului Becali!”

Andrei Dumiter s-a hotărât şi a refuzat-o pe FCSB. Atacantul de 22 de ani a decis să rămână la Sepsi, chiar dacă conducătorii clubului din Sfântu Gheorge ajunseseră la un acord cu Gigi Becali.

Reclamă

„Am decis să rămân la Sepsi! Îmi pare rău pentru toată încurcătura creată, îmi cer scuze și celor de la FCSB, domnului Gigi Becali, și celor de la Sepsi. Am hotărât că, în acest moment, pentru cariera mea e mai bine să continui la Sepsi. Am vorbit cu oamenii de la Sf. Gheorghe, știu că și ei erau puțin supărați pentru că se puseseră de acord cu domnul Becali, dar m-au înțeles”, a declarat Andrei Dumiter pentru Fanatik.

Patronul roş-albaştrilor a transmis, luni, că a bătut palma cu extrema dreapta. „Da. Acum facem actele. A semnat pe cinci ani. A costat 350.000 de euro”, a fost anunţul făcut de Becali în exclusivitate pentru AS.ro. Între timp, Andrei Dumiter s-a hotărât şi a refuzat-o pe FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și