Închide meniul
NEWS ALERT

Super lovitură pentru Gigi Becali! FCSB s-a înţeles cu un jucător de Europa. Toate detaliile contractului EXCLUSIV

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 iunie 2021, 15:15

Super lovitură pentru Gigi Becali! FCSB s-a înţeles cu un jucător de Europa. Toate detaliile contractului EXCLUSIV

Hepta

Gigi Becali, în război cu Rapid

Gigi Becali a anunţat în exclusivitate pentru AntenaSport toate detaliile contractului. „Da. Acum facem actele. A semnat pe cinci ani. A costat 350.000 de euro”, a spus Gigi Becali, pentru Antena Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Super lovitură pentru Gigi Becali! FCSB a bătut palma cu Andrei Dumiter

Andrei Dumiter ştia de interesul celor de la FCSB încă de la finalul sezonului, în care şi-a trecut în cont un gol şi două pase decisive, în cele 9 meciuri adunate în toate competiţiile.

„S-a vorbit despre mutară mea la FCSB, dar nu vreau să vorbesc despre asta. Nu mă ia valul, este cu dus și întors o mutare acolo. Aici, la Sepsi, aveam toate condițiile. O să stau să mă gândesc bine, este în joc cariera mea.

Nu îmi este teamă, dar am văzut mulți jucători care au mers acolo și nu au reușit. Nu este o problemă, eu nu mă gândesc la bani la 22 de ani”, spunea Dumiter, la sfârşitul lunii mai.

Jucătorul care a refuzat să meargă la FCSB

Gigi Becali l-a dorit de mai multe ori pe Andrei Chindriş, însă nu a reuşit să îl aducă la FCSB. Andrei Chindriş a refuzat FCSB – e dezvăluirea lui Valeriu Iftime. Acesta a anunţat că nu se mai pune problema ca Andrei Chindriş să ajungă vreodată la FCSB. Patronul celor de la FC Botoşani a dezvăluit că jucătorul nu a fost niciodată tentat să ajungă la FCSB.

Reclamă

„Acum subiectul Chindriş este închis pentru totdeauna la FCSB, iar eu vă spun cum au stat lucrurile cu exactitate. Sunt sigur că acest transfer îl doream perfectat doar eu şi Gigi Becali. După o săptămână de la începutul primelor negocieri mi-am dat seama că Andrei Chindriş nu vrea sub nicio formă să meargă la FCSB. Începusem să mă fac de râs la Gigi Becali, deoarece eu intrasem cu el în negocieri şi începusem să măresc preţul intenţionat doar poate o să renunţe Gigi la transfer.

Aşa încheiam onorabil această telenovelă. Amândoi începusem să apărem cu declaraţii prin presă zi de zi la vremea aia. Deşi Gigi se incăpaţâna să îl transfere pe Chindriş, mi-a acceptat şi o altă sumă pe care eu o cerusem cu gândul că îl fac pe să renunţe, tot continuam telenovela. Dar eu ştiam că Andrei Chindriş nu vrea să meargă la ei”, a spus Iftime pentru sursa citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și