Închide meniul

Gigi Becali a dat de pământ cu Andrei Dumiter: „Nu e serios, nu mai avem ce discuta!” Patronul FCSB a pus tunurile şi pe Chindriş: „Visa că ajunge la Valencia, dar nu ştie Iftime cum să scape de el!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 iunie 2021, 8:31

Gigi Becali a dat de pământ cu Andrei Dumiter: „Nu e serios, nu mai avem ce discuta! Patronul FCSB a pus tunurile şi pe Chindriş: „Visa că ajunge la Valencia, dar nu ştie Iftime cum să scape de el!

Profimedia

Gigi Becali face primul mare transfer al verii

Gigi Becali a dat de pământ cu Andrei Dumiter. Gigi Becali a răbufnit după ce atacantul lui Sepsi s-a răzgândit în ultimele momente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dat de pământ cu Andrei Dumiter: „Nu mai am ce să discut cu el”

Patronul FCSB este de părere că impresarul acestuia este vinovat, la fel ca în cazul lui Andrei Chindriş. Tânărul fundaş al lui FC Botoşani a fost dorit de latifundiarul din Pipera în ultimii doi ani, însă mutarea nu s-a concretizat tot din cauza agentului, susţine finanţatorul roş-albaştrilor.

„Nu mă mai interesează Dumiter ăla. Nu este un om serios, iar eu nu am ce să mai discut cu el. La revedere! A fost și unul Chindriș care visa că ajunge pe la Valencia sau nu mai știu eu ce echipe și unde a ajuns?

Tot așa s-a luat după impresar, iar acum Iftime nu știe cum să mai scape de el. Îi era frică că manâncă doar Vulturar din transfer și l-a îmbârilgat pe Chindriș să nu vină la noi. Așa a făcut și impresarul lui Dumiter. Vulturar a vrut să ajute, dar ce să faci cu impresarul ăla? La revedere! Să fie sănătoși”, a declarat Becali pentru ProSport.

Ionuț Chirilă, mesaj pentru Gigi Becali
Hepta
Citește și:

Final de „telenovelă”. Andrei Dumiter s-a hotărât şi a refuzat-o pe FCSB! „Îmi cer scuze domnului Becali!”

Andrei Dumiter s-a hotărât şi a refuzat-o pe FCSB. Atacantul de 22 de ani a decis să rămână la Sepsi, chiar dacă conducătorii clubului din Sfântu Gheorge ajunseseră la un acord cu Gigi Becali.

Reclamă

„Am decis să rămân la Sepsi! Îmi pare rău pentru toată încurcătura creată, îmi cer scuze și celor de la FCSB, domnului Gigi Becali, și celor de la Sepsi. Am hotărât că, în acest moment, pentru cariera mea e mai bine să continui la Sepsi. Am vorbit cu oamenii de la Sf. Gheorghe, știu că și ei erau puțin supărați pentru că se puseseră de acord cu domnul Becali, dar m-au înțeles”, a declarat Andrei Dumiter pentru Fanatik.

Patronul roş-albaştrilor a transmis, luni, că a bătut palma cu extrema dreapta. „Da. Acum facem actele. A semnat pe cinci ani. A costat 350.000 de euro”, a fost anunţul făcut de Becali în exclusivitate pentru AS.ro. Între timp, Andrei Dumiter s-a hotărât şi a refuzat-o pe FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
Vezi toate știrile
Citește și