Închide meniul

UPDATE | Georginio Wijnaldum, oficial la PSG! Ce salariu uriaș l-a deturnat din drumul spre FC Barcelona

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2021, 11:14 / Actualizat: 10 iunie 2021, 16:20

Reclamă
UPDATE | Georginio Wijnaldum, oficial la PSG! Ce salariu uriaș l-a deturnat din drumul spre FC Barcelona

Profimediaimages

Georginio Wijnaldum a trecut vizita medicală la PSG

Update: Georginio Wijnaldum a fost anunțat oficial la PSG! Mijlocașul olandez a semnat până în 2024, din postura de jucător liber de contract. Acesta va câștiga 8 milioane de euro pe sezon în capitala Franței, dublu față de cât i-a oferit FC Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Știrea inițială

În vârstă de 30 de ani şi dorit şi de FC Barcelona, Wijnaldum se află la final de contract cu clubul Liverpool. El a mai jucat în carieră la Feyenoord, PSV şi Newcastle United.

Georginio Wijnaldum a trecut vizita medicală la PSG

La echipa naţională a Olandei, cu care va participa la turneul final al Campionatului European, jucătorul a strâns 75 de selecţii şi a marcat 22 de goluri. Sursa citată precizează că PSG va anunţa transferul lui Wijnaldum înainte ca Olanda să înceapă meciurile la Euro-2020.

Reclamă

Chiar dacă avea plănuită şi vizita medicală la Barcelona de două săptămâni, Wijnaldum a ales banii arabilor: PSG i-a oferit un salariu dublu faţă de cât ar primi la echipa lui Laporta. Anunţul a fost făcut de jurnalistul italian Fabrizio Romano.

Wijnaldum a rămas liber de contract la finalul acestui sezon după despărţirea de Liverpool. El a fost dorit de Barcelona, Juventus sau PSG şi a ales să semneze cu ultimul club menţionat. Asta după ce adunase la Liverpool 237 de meciuri şi 22 de goluri.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și