Închide meniul

UPDATE | Georginio Wijnaldum, oficial la PSG! Ce salariu uriaș l-a deturnat din drumul spre FC Barcelona

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2021, 11:14 / Actualizat: 10 iunie 2021, 16:20

UPDATE | Georginio Wijnaldum, oficial la PSG! Ce salariu uriaș l-a deturnat din drumul spre FC Barcelona

Profimediaimages

Georginio Wijnaldum a trecut vizita medicală la PSG

Update: Georginio Wijnaldum a fost anunțat oficial la PSG! Mijlocașul olandez a semnat până în 2024, din postura de jucător liber de contract. Acesta va câștiga 8 milioane de euro pe sezon în capitala Franței, dublu față de cât i-a oferit FC Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Știrea inițială

În vârstă de 30 de ani şi dorit şi de FC Barcelona, Wijnaldum se află la final de contract cu clubul Liverpool. El a mai jucat în carieră la Feyenoord, PSV şi Newcastle United.

Georginio Wijnaldum a trecut vizita medicală la PSG

La echipa naţională a Olandei, cu care va participa la turneul final al Campionatului European, jucătorul a strâns 75 de selecţii şi a marcat 22 de goluri. Sursa citată precizează că PSG va anunţa transferul lui Wijnaldum înainte ca Olanda să înceapă meciurile la Euro-2020.

Reclamă

Chiar dacă avea plănuită şi vizita medicală la Barcelona de două săptămâni, Wijnaldum a ales banii arabilor: PSG i-a oferit un salariu dublu faţă de cât ar primi la echipa lui Laporta. Anunţul a fost făcut de jurnalistul italian Fabrizio Romano.

Wijnaldum a rămas liber de contract la finalul acestui sezon după despărţirea de Liverpool. El a fost dorit de Barcelona, Juventus sau PSG şi a ales să semneze cu ultimul club menţionat. Asta după ce adunase la Liverpool 237 de meciuri şi 22 de goluri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Georginio Wijnaldum vine liber de contract
  • Olandezul a refuzat oferta Barcelonei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și