Închide meniul

„Este acesta cel mai bun loc pentru mine?” Kylian Mbappe, anunț surpriză înaintea debutului la Euro 2020. Starul francez vrea să plece de la PSG

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 iunie 2021, 9:28

„Este acesta cel mai bun loc pentru mine? Kylian Mbappe, anunț surpriză înaintea debutului la Euro 2020. Starul francez vrea să plece de la PSG

ProfimediaImages

Kylian Mbappe vrea să plece de la PSG

Kylian Mbappe a alimentat și mai mult zvonurile cu privire la viitorul său. Acesta nu știe dacă PSG este echipa potrivită pentru dezvoltarea lui. Starul de 22 de ani a ales un moment neobișnuit să facă surprinzătorul anunț. Peste numai 2 zile, Franța va debuta la Euro 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe vrea să plece de la PSG

PSG a pierdut titlul în Ligue 1 și a fost umilită de Manchester City în semifinalele Champions League. Rezultatele sub așteptări i-au dat de gândit lui Kylian Mbappe.

„Nu trebuie să mă grăbesc. Trebuie să iau decizia corectă, iar acest lucru este dificil. Sunt într-un loc bun, unde mă simt bine. Dar este acesta cel mai bun loc pentru mine? Nu am încă răspunsul. Știu că un proiect cu sau fără mine nu este la fel pentru club.

„Dar PSG îmi înțelege sentimentele. Dar asta e probabil pentru că ei știu că nu voi dezvălui secretele.

„Trebuie să dovedești și în afara terenului că ești un jucător grozav. Trebuie să știi să faci lucrurile curat și cu clasă”, a declarat Kylian Mbappe pentru France Football, citat de Goal.com.

Reclamă

Kylian Mbappe mai are contract cu PSG până în 2022. În cazul în care acesta refuză să semneze prelungirea, șeicii au două variante: fie îl vând pe Mbappe acum și scot o sumă importantă de pe urma lui, fie îl lasă să plece gratis la anul.

Dintre posibilele destinații ale lui Mbappe, cea mai vehiculată a fost Real Madrid. Presa internațională notează că Florentino Perez e gata să „spargă banca” ca să-l aducă pe starul francez pe Santiago Bernabeu.

Real Madrid îl vrea pe Kylian Mbappe. PSG se opune

Superstarul francez va fi transferat în această vară de „galactici”, a anunţat jurnalistul Siro Lopez. Campionul mondial se află în discuţii de luni bune cu privire la viitorul însă, însă din sezonul viitor va evolua în La Liga.

Reclamă 4 / 0/3

„Real Madrid îl va transfera pe Mbappe în această vară. Nu este doar o opinie, ci un fapt. Va trece ceva timp până va deveni oficial, poate abia în luna august”, a anunțat jurnalistul Siro Lopez, citat de Defensa Central.

Pe de altă parte, Nasser Al-Khelaifi, șeicul lui PSG, susţine că Mbappe va rămâne la Paris, chiar şi după sezonul ratat de echipa lui Pochettino.

„Suntem foarte dezamăgiţi, dar există multe lucruri pozitive după acest sezon…Pentru mine, Kylian este jucătorul lui PSG şi va rămâne jucătorul lui PSG. Nu-mi fac nicio grijă”, a spus Nasser Al-Khelaifi.

 

 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și