Închide meniul

Kylian Mbappe, la un pas de Real Madrid: „Îl va transfera în această vară!” Când va fi făcut anunţul oficial: „Nu este doar o opinie, ci un fapt”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 iunie 2021, 18:10

Kylian Mbappe, la un pas de Real Madrid: „Îl va transfera în această vară! Când va fi făcut anunţul oficial: „Nu este doar o opinie, ci un fapt

profimediaimages.ro

Kylian Mbappe, mentalitate de campion

Kylian Mbappe, la un pas de Real Madrid. Superstarul francez va fi transferat în această vară de „galactici”, a anunţat jurnalistul Siro Lopez. Campionul mondial se află în discuţii de luni bune cu privire la viitorul însă, însă din sezonul viitor va evolua în La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe, la un pas de Real Madrid: „Îl va transfera în această vară!”

”Real Madrid îl va transfera pe Mbappe în această vară. Nu este doar o opinie, ci un fapt. Va trece ceva timp până va deveni oficial, poate abia în luna august. Clubul Real Madrid este conștient că trebuie să ajungă la un acord amical cu Paris Saint Germain”, a anunțat jurnalistul Siro Lopez, citat de Defensa Central.

Kylian Mbappe
ProfimediaImages
Citește și:

PSG nu îl lasă pe Kylian Mbappe la Real Madrid

Anunţul lui PSG despre Kylian Mbappe. Nasser Al-Khelaifi susţine că starul lui PSG va rămâne la Paris, chiar şi după sezonul ratat de echipa lui Pochettino. Campionul mondial e pe lista lui Real Madrid, dar rămâne de văzut dacă vicecampioana îl va lăsa în La Liga.

„Suntem foarte dezamăgiţi, dar există multe lucruri pozitive după acest sezon…Pentru mine, Kylian este jucătorul lui PSG şi va rămâne jucătorul lui PSG. Nu-mi fac nicio grijă”, a spus Nasser Al-Khelaifi.

Kylian Mbappe are foame de trofee

Recent, superstarul francez a explicat ce va face în continuare. Cotat la 160 de milioane pe site-urile de specialitate, Mbappe a anunţat clar şi răspicat că vrea să câştige cât mai multe trofee. În sezonul recent încheiat, acesta le-a ratat pe cele mai importante: UEFA Champions League şi titlul în Franţa. Astfel, campionul mondial a anunţat că va avea o întâlnire decisivă cu şefii lui PSG în scurt timp.

Reclamă

„Vreau să câştig, să simt că sunt într-un loc unde să pot câştiga trofee, un proiect solid. Asta e cel mai important pentru mine, proiectul sportiv. Vorbesc cu PSG şi vom vedea ce se va întâmpla. Am fost fericit aici în ultimii ani. Toată lumea ştie că sunt ataşat de club, de preşedinte. PSG ştie devotamentul pe care îl am pentru ei, oraş şi această ţară”, a transmis Mbappe, citat de AS.com.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și