Închide meniul

„Este acesta cel mai bun loc pentru mine?” Kylian Mbappe, anunț surpriză înaintea debutului la Euro 2020. Starul francez vrea să plece de la PSG

Alexandru Ivan Publicat: 12 iunie 2021, 9:28

„Este acesta cel mai bun loc pentru mine? Kylian Mbappe, anunț surpriză înaintea debutului la Euro 2020. Starul francez vrea să plece de la PSG

ProfimediaImages

Kylian Mbappe vrea să plece de la PSG

  • Kylian Mbappe, anunț surprinză
  • Vrea să plece de la PSG

Kylian Mbappe a alimentat și mai mult zvonurile cu privire la viitorul său. Acesta nu știe dacă PSG este echipa potrivită pentru dezvoltarea lui. Starul de 22 de ani a ales un moment neobișnuit să facă surprinzătorul anunț. Peste numai 2 zile, Franța va debuta la Euro 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe vrea să plece de la PSG

PSG a pierdut titlul în Ligue 1 și a fost umilită de Manchester City în semifinalele Champions League. Rezultatele sub așteptări i-au dat de gândit lui Kylian Mbappe.

„Nu trebuie să mă grăbesc. Trebuie să iau decizia corectă, iar acest lucru este dificil. Sunt într-un loc bun, unde mă simt bine. Dar este acesta cel mai bun loc pentru mine? Nu am încă răspunsul. Știu că un proiect cu sau fără mine nu este la fel pentru club.

Reclamă

„Dar PSG îmi înțelege sentimentele. Dar asta e probabil pentru că ei știu că nu voi dezvălui secretele.

„Trebuie să dovedești și în afara terenului că ești un jucător grozav. Trebuie să știi să faci lucrurile curat și cu clasă”, a declarat Kylian Mbappe pentru France Football, citat de Goal.com.

Reclamă

Kylian Mbappe mai are contract cu PSG până în 2022. În cazul în care acesta refuză să semneze prelungirea, șeicii au două variante: fie îl vând pe Mbappe acum și scot o sumă importantă de pe urma lui, fie îl lasă să plece gratis la anul.

Dintre posibilele destinații ale lui Mbappe, cea mai vehiculată a fost Real Madrid. Presa internațională notează că Florentino Perez e gata să „spargă banca” ca să-l aducă pe starul francez pe Santiago Bernabeu.

Real Madrid îl vrea pe Kylian Mbappe. PSG se opune

Superstarul francez va fi transferat în această vară de „galactici”, a anunţat jurnalistul Siro Lopez. Campionul mondial se află în discuţii de luni bune cu privire la viitorul însă, însă din sezonul viitor va evolua în La Liga.

Reclamă 4 / 0/3

„Real Madrid îl va transfera pe Mbappe în această vară. Nu este doar o opinie, ci un fapt. Va trece ceva timp până va deveni oficial, poate abia în luna august”, a anunțat jurnalistul Siro Lopez, citat de Defensa Central.

Pe de altă parte, Nasser Al-Khelaifi, șeicul lui PSG, susţine că Mbappe va rămâne la Paris, chiar şi după sezonul ratat de echipa lui Pochettino.

„Suntem foarte dezamăgiţi, dar există multe lucruri pozitive după acest sezon…Pentru mine, Kylian este jucătorul lui PSG şi va rămâne jucătorul lui PSG. Nu-mi fac nicio grijă”, a spus Nasser Al-Khelaifi.

 

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut clar cu Germania
Fotbal extern • 24 mart., 11:11
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut cu Germania: „Nivelul e necruțător! Nu am făcut ce trebuia!”
Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Fotbal extern • 23 mart., 23:40
Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor