Închide meniul
Foto

Erling Haaland, apariție spectaculoasă pe plaja din Mykonos! Starul 130 de milioane de euro petrece la doi pași de Ianis Hagi și alți tricolori

Alexandru Ivan Publicat: 14 iunie 2021, 18:05 / Actualizat: 14 iunie 2021, 21:16

Reclamă
Erling Haaland, apariție spectaculoasă pe plaja din Mykonos! Starul 130 de milioane de euro petrece la doi pași de Ianis Hagi și alți tricolori

Profimedia

Erling Haaland

Erling Haaland, la plajă lângă tricolori. Vedeta Norvegiei a petrecut pe un iaht de lux alături de mai mulți apropiați, pe insula grecească Mykonos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland, la plajă lângă tricolori

Haaland și-a ales o ținută inedită, foarte colorată, care a costat peste 2,500 de euro, potrivit Daily Mail.

Erling Haaland s-a plimbat ulterior și cu o barcă de dimensiuni mai mici. După ce distracția pe mare s-a încheiat, Halaand și prietenii lui au mutat petrecerea pe plajă.

Starul Borussiei Dortmund este printre cele mai importante absențe de la Euro 2020. Naționala Norvegiei nu s-a calificat.

Cotat la 130 de milioane de euro, Erling Haaland a înscris 41 de goluri în 41 de apariții pentru Borussia Dortmund în stagiunea recent încheiată.

Reclamă

Naționala României din Mykonos

Nu doar Erling Haaland a ales să petreacă pe celebra insulă grecească. În absența de la Euro 2020, tricolorii și-au dat întâlnire la plajă. Mykonos a găzduit suficienți jucători români, în această perioadă, încât Rădoi ar fi putut face un cantonament chiar pe plajă.

Printre jucătorii români prezenți în Mykonos și care ar putea fi, lejer, prezenți la echipa națională, se numără: Ionuț Radu, Ionuț Nedelcearu, Florin Gardoș, Dragoș Nedelcu, Cristi Ganea, Alexandru Cicâldău, Andrei Ivan, Alexandru Mitriță, Valentin Mihăilă, Ianis Hagi, Denis Alibec, George Pușcaș, Carlo Casap.

Dintre jucătorii români care „și-au dat întâlnire” în Grecia, Rădoi ar putea forma un prim 11 competitiv. Echipa națională ar fi una ofensivă, chiar pe placul selecționerului.

Reclamă 4 / 0/3

Radu – Nedelcearu, Nedelcu, Ganea – Ivan, Cicâldău, Mitriță, Mihăilă – Hagi, Pușcaș, Alibec

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și