Închide meniul

Naționala din Mykonos! Ei la EURO, noi la plajă! Tricolorii s-au reunit în Grecia :)

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 iunie 2021, 9:05

Naționala din Mykonos! Ei la EURO, noi la plajă! Tricolorii s-au reunit în Grecia :)

Instagram

Naționala din Mykonos

Naționala din Mykonos! Tricolorii au pus-o de un team-building în Grecia :)! Celebra insulă grecească a găzduit suficienți jucători români, în această perioadă, încât Rădoi ar fi putut face un cantonament chiar pe plajă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre jucătorii români prezenți în Mykonos și care ar putea fi, lejer, prezenți la echipa națională, se numără: Ionuț Radu, Ionuț Nedelcearu, Florin Gardoș, Dragoș Nedelcu, Cristi Ganea, Alexandru Cicâldău, Andrei Ivan, Alexandru Mitriță, Valentin Mihăilă, Ianis Hagi, Denis Alibec, George Pușcaș, Carlo Casap.

Naționala din Mykonos

Dintre jucătorii români care „și-au dat întâlnire” în Grecia, Rădoi ar putea forma un prim 11 competitiv. Echipa națională ar fi una ofensivă, chiar pe placul selecționerului.

Radu – Nedelcearu, Nedelcu, Ganea – Ivan, Cicâldău, Mitriță, Mihăilă – Hagi, Pușcaș, Alibec

Având în vedere că ne-am dorit enorm să fim prezenţi, dezamăgirea a fost şi mai mare. Nu avem decât să sperăm că vom avea cât mai curând o echipă naţională puternică.

Reclamă

Cele două calificări consecutive la U21, în 2019 şi 2021, precum şi prezenţa la Jocurile Olimpice, după 57 de ani, cu generaţia de U23, ne dau speranţe că aceşti jucători vor creşte şi ne vor face bucuroşi”, spunea Burleanu, acum câteva zile, conform Digi Sport.

România găzduiește EURO 2020

În timp ce echipe precum Macedonia de Nord, Austria sau Ucraina se bucură de meciuri pe Arena Națională din București, în cadrul EURO 2020, tricolorii se bucură de vacanță.

România face parte din cele 12 țări care organizează turneul final ce ar fi trebuit să aibă loc anul trecut. Din cauza pandemiei de COVID-19, acesta a fost reprogramat în acest an.

Reclamă 4 / 0/3

Bucureștiul găzduiește patru partide de la EURO 2020. Trei meciuri din grupe și unul din optimi se dispută în această vară pe Arena Națională.

În prima partidă de la București, Austria a învins Macedonia cu scorul de 3-1. Meciul s-a disputat în fața a aproximativ 10.000 de fani.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și