Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Gabi Torje și ”gheata de aur” :)! Cel mai mare regret al mijlocașului. Povești de milioane din Rusia: ”Dacă stai pe bancă, îți îngheață ghetele!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 17 iunie 2021, 15:34

Gabi Torje și ”gheata de aur” :)! Cel mai mare regret al mijlocașului. Povești de milioane din Rusia: ”Dacă stai pe bancă, îți îngheață ghetele!”

AS.ro

Gabi Torje și ”gheata de aur”

Gabi Torje și ”gheata de aur”. Mijlocașul a jucat la temperaturi de -15 grade, în balon. Acesta susține că afară erau -26 de grade, iar pe bancă îți înghețau ghetele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Torje și ”gheata de aur”

Pentru a se putea încălța, Torje avea nevoie de o daltă, a glumit mijlocașul 🙂 la AS.ro LIVE.

Dacă stai pe bancă, îți îngheață ghetele, le faci ca și gheata de aur. O ții așa, ziceam că am luat și eu gheata de aur. Trebuie să mă încalț și eu, dați-mi o daltă.

Deplasări lungi, de 5-6 ore. Până te dezmeticești tu în repriza a doua, e 5 sau 6 la 0 pentru ăia”, a povestit Gabi Torje la AS.ro LIVE.

Torje și-a amintit la AS.ro LIVE de începuturile în fotbal: ”Aveam 12 ani şi jumătate, eram foarte mic. Eram atât de mic încât nu aveau trening pe măsura mea. Tricoul de joc zici că era bluză. Am pozele acasă. Erau 40 de grade afară şi eu jucam în bluză”.

Reclamă

Regretul lui Gabi Torje

Torje susține că regretă faptul că a ales Rusia, în detrimentul Turciei. Mijlocașul român a recunoscut că a mers la Grozni pentru bani.

Singurul meu regret. Aș schimba momentul în care am ales să plec în Rusia, în loc să fi plecat în Turcia la Karabuk. În Rusia erau mai mulți bani, dar după ce s-a terminat sezonul la Karabuk ei au luat aceeași bani cum am luat și eu în Rusia, cu prime cu tot.

În al doilea rând, în Rusia trebuia să schimb vreo trei avioane: București – Istanbul, Istanbul – Moscova, Moscova – Grozni. O oră, trei ore, trei ore. Nu în ultimul rând, frigul din Rusia. Am jucat la -15, -10. Era în balon, afară erau -26 de grade”, și-a amintit Gabi Torje la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și