Închide meniul
EXCLUSIV

”Visam să ajung la EURO și am ajuns în Herăstrău!” :) Gabriel Torje, fără secrete la AS.ro LIVE! Mijlocașul era înnebunit după dulciuri

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 13 iunie 2021, 13:28

”Visam să ajung la EURO și am ajuns în Herăstrău!” :) Gabriel Torje, fără secrete la AS.ro LIVE! Mijlocașul era înnebunit după dulciuri

AS.ro

Torje, fără secrete la AS.ro LIVE

Torje, fără secrete la AS.ro LIVE. Ajuns la 31 de ani, Gabriel a povestit cum în loc de campionatul european a ajuns să cunoască localurile din Herăstrău ca în palmă :).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Voiam să ajung la campionatul european. Era în 2008 campionatul european, cu România calificată. Eu eram deja titular și căpitan la naționala de tineret și mă gândeam că îmi trebuie un pas în plus ca să ajung la echipa mare. Doar la asta mă gândeam.

A venit oferta de la Dinamo. A fost pasul de care aș fi avut nevoie. Au fost negocieri foarte mari între cluburi. Bani foarte mulți în joc. Am plecat. În loc să ajung la EURO, am ajuns în Herăstrău. A fost briza Bucureștiului. Ce să fac acum”, a povestit Torje, amuzat, la AS.ro LIVE.

Torje, fără secrete la AS.ro LIVE

Coleg de cameră, la Dinamo, cu Cristi Pulhac, Torje a dezvăluit la AS.ro LIVE că era înnebunit după dulciuri. Moți, Tamaș, Pulhac și Torje erau singurii care veneau cu gențile pline de dulciuri.

Reclamă

Pulhac a fost colegul meu de cameră. Nu avem voie și veneam cu Milka în geantă. Eu eram cu dulciurile și cu Fanta. Erau două camere unde găseai dulciuri. La noi și la Moți.

Moți cu Tamaș și eu cu Pulhac. Nu era interzis să mănânci dulciuri, dar mulți se apțineau. Eu dacă abia dădusem de kinder buneo, cum să nu mănânc :))”, a spus Torje la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Torje și Pulhac, nebuni după dulciuri

Prezent și el la AS.ro LIVE, acum ceva timp, Pulhac a povestit cum el și cu Torje își găseau dulciurile mâncate.

Eu cu Torje, în cameră, ne mai luam dulciuri, când intram în cantonament. Serios, nu mai găseam dulciurile în geantă. Bine, până la urmă ne-am prins cine ne lua dulciurile”, a spus și Pulhac la AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și