Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Gabi Torje și ”gheata de aur” :)! Cel mai mare regret al mijlocașului. Povești de milioane din Rusia: ”Dacă stai pe bancă, îți îngheață ghetele!”

Silviu Corneanu Publicat: 17 iunie 2021, 15:34

Gabi Torje și ”gheata de aur” :)! Cel mai mare regret al mijlocașului. Povești de milioane din Rusia: ”Dacă stai pe bancă, îți îngheață ghetele!”

AS.ro

Gabi Torje și ”gheata de aur”

  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Gabriel Torje a fost invitat la AS.ro LIVE

Gabi Torje și ”gheata de aur”. Mijlocașul a jucat la temperaturi de -15 grade, în balon. Acesta susține că afară erau -26 de grade, iar pe bancă îți înghețau ghetele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Torje și ”gheata de aur”

Pentru a se putea încălța, Torje avea nevoie de o daltă, a glumit mijlocașul 🙂 la AS.ro LIVE.

Dacă stai pe bancă, îți îngheață ghetele, le faci ca și gheata de aur. O ții așa, ziceam că am luat și eu gheata de aur. Trebuie să mă încalț și eu, dați-mi o daltă.

Reclamă

Deplasări lungi, de 5-6 ore. Până te dezmeticești tu în repriza a doua, e 5 sau 6 la 0 pentru ăia”, a povestit Gabi Torje la AS.ro LIVE.

Torje și-a amintit la AS.ro LIVE de începuturile în fotbal: ”Aveam 12 ani şi jumătate, eram foarte mic. Eram atât de mic încât nu aveau trening pe măsura mea. Tricoul de joc zici că era bluză. Am pozele acasă. Erau 40 de grade afară şi eu jucam în bluză”.

Reclamă

Regretul lui Gabi Torje

Torje susține că regretă faptul că a ales Rusia, în detrimentul Turciei. Mijlocașul român a recunoscut că a mers la Grozni pentru bani.

Singurul meu regret. Aș schimba momentul în care am ales să plec în Rusia, în loc să fi plecat în Turcia la Karabuk. În Rusia erau mai mulți bani, dar după ce s-a terminat sezonul la Karabuk ei au luat aceeași bani cum am luat și eu în Rusia, cu prime cu tot.

În al doilea rând, în Rusia trebuia să schimb vreo trei avioane: București – Istanbul, Istanbul – Moscova, Moscova – Grozni. O oră, trei ore, trei ore. Nu în ultimul rând, frigul din Rusia. Am jucat la -15, -10. Era în balon, afară erau -26 de grade”, și-a amintit Gabi Torje la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
Vlad Chiricheș, cerut la echipa națională pentru EURO 2024
Echipa naţională • 24 mart., 9:08
Vlad Chiricheș, cerut la echipa națională pentru EURO 2024: „Valoarea lui e incontestabilă!”
Gabi Torje ştie ce urmează pentru Adrian Mazilu, după golul de senzaţie cu Germania
Echipa naţională • 23 mart., 18:28
Gabi Torje ştie ce urmează pentru Adrian Mazilu, după golul de senzaţie cu Germania: „Au plătit 3 milioane ca să scutească 20!”
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv este invitata lui Dan Pavel
Alte sporturi • 21 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv a fost invitata lui Dan Pavel. Poveştile celei mai bune voleibaliste din istoria României
AS.ro LIVE | Antal Putinică va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Povești despre Formula 1 ale comentatorului
AntenaPLAY • 20 mart., 10:20
AS.ro LIVE | Antal Putinică a fost invitatul lui Dan Pavel! Ultimele detalii înaintea Marelui Premiu al Australiei