Închide meniul

Ianis Hagi, schimbare radicală! Cum arată fiul „Regelui” după vacanţa din Barcelona. Imagini inedite

Mihai Ispas Publicat: 18 iunie 2021, 15:56

Reclamă
Ianis Hagi, schimbare radicală! Cum arată fiul „Regelui după vacanţa din Barcelona. Imagini inedite

Ianis Hagi, în centrul unei dileme la Rangers

Profimedia

Ianis Hagi, schimbare radicală! Fiul „Regelui” are codiţe afro. Românul a apărut pe contul de Instagram al frizeriei unde a fost oaspete de lux.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, schimbare radicală

„Mulţumit că ai venit!”, a fost mesajul postat de „Trenceria Del Flow”. Ianis a postat şi el una dintre poze pe contul său de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by La Trenceria Del Flow️®️ (@trenceriadelflow)

Ianis Hagi şi-a făcut mândru tatăl

Gheorghe Hagi e mândru de nivelul de joc pe care l-a atins fiul său, care a devenit în premieră campion. „Regele” consideră că mijlocașul de 22 de ani a devenit un jucător de bază pentru Rangers.

Reclamă

„Sunt mândru, Ianis a avut un sezon excelent. Este unul dintre cei mai importanti și decisivi jucători de la Rangers. Normal că sunt mândru că a impresionat la doar 22 de ani și și-a câștigat respectul.

Ianis s-a adaptat foarte repede în Marea Britanie, a demonstrat asta pe teren, dar trebuie să se dezvolte în continuare pentru a atinge cel mai inalt nivel”, a declarat recent Gheorghe Hagi, potrivit The Scottish Sun.

Ianis Hagi vrea la Tokyo

În acest sezon, Ianis Hagi a fost titular în 23 din cele 32 de meciuri pe care Steven Gerrard i le-a acordat în campionat. În total, Ianis a jucat a bifat 45 de apariții în toate competițiile, trecându-și în cont 8 goluri și 15 assist-uri.

Reclamă 4 / 0/3

Hagi speră să ajungă şi la Tokyo în această vară. Dar Rangers nu e de acord.

„Vreau la un turneu precum Olimpiada. E ceva unic. Probabil că nu te mai întâlnești a doua oară în viață cu asta. E clar că vreau să merg.

Din păcate, noi, jucătorii, suntem într-o situație în care nu depindem de noi. Personal, parcă vreau să joc la Olimpiadă. Nu am un răspuns clar din partea lui Rangers. Se așteaptă ca meciurile naționalei să se termine”, a declarat Ianis Hagi, la Digi Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și