Închide meniul

„Vreau să joc la Olimpiadă!” Ianis Hagi, mesaj pentru șefii lui Rangers! „Nu te mai întâlnești a doua oară cu asta”

Alexandru Ivan Publicat: 24 mai 2021, 23:13

„Vreau să joc la Olimpiadă! Ianis Hagi, mesaj pentru șefii lui Rangers! „Nu te mai întâlnești a doua oară cu asta

Zuma Press / AFP7 via Hepta

Ianis Hagi vrea la Olimpiadă

  • Ianis Hagi vrea la Jocurile Olimpice
  • Ce le-a transmis șefilor lui Rangers

Ianis Hagi vrea la Olimpiadă. Din păcate pentru fiul „Regelui”, Rangers i-a interzis această dorință. Hagi Jr. speră însă că scoțienii vor fi dispuși să facă un compromis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi vrea la Olimpiadă. Mesaj pentru șefii lui Rangers

„Vreau la un turneu precum Olimpiada. E ceva unic. Probabil că nu te mai întâlnești a doua oară în viață cu asta. E clar că vreau să merg.

Din păcate, noi, jucătorii, suntem într-o situație în care nu depindem de noi. Personal, parcă vreau să joc la Olimpiadă. Nu am un răspuns clar din partea lui Rangers. Se așteaptă ca meciurile naționalei să se termine”, a declarat Ianis Hagi, la Digi Sport.

Reclamă

Cluburile nu sunt obligate să-și lase jucătorii la Jocurile Olimpice pentru că competiția nu este inclusă în calendarul FIFA. În Liga 1, Gigi Becali a anunțat deja că jucătorii lui FCSB au interzis la Tokyo.

Turneul de fotbal de la Tokyo va debuta pe 22 iulie şi se va încheia pe 7 august. În aceeași perioadă sunt programate și meciurile din preliminariile pentru cupele europene. În cazul lui Ianis Hagi, Rangers luptă să ajungă în Champions League.

Reclamă
Citește și:

Ianis Hagi: „Vrem să depășim Generația de Aur”

În ciuda eșecurilor din ultimii ani ai echipei naționale, Ianis Hagi rămâne optimist. De altfel, fiul „Regelui” și-a setat un obiectiv uriaș: să depășească Generația de Aur.

„La echipa națională se construiește. Ne dorim foarte mult. Suntem ambițioși. Mai rămâne acum să ne găsim unul pe altul în grup. Trebuie să construim o echipă națională care să aducă performanțe României.

Suporterul mereu dorește performanță, mai ales având istoria României. Ăsta este scopul nostru. Să depășim Generația de Aur. Ăsta este țelul nostru. Eu sunt liniștit și sigur ca vom reuși să avem performanțe mari în următorii 10-15 ani”, a mai spus Ianis Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi a bifat 16 meciuri pentru echipa națională mare, reușind să înscrie un gol. Tot atâtea partide a bifat și la tineret, dar acolo a marcat de 4 ori.

Debutul pentru tricolorii mari și l-a făcut în 2018, iar la tineret debutat un an mai devreme. Ianis a jucat pentru toate echipele de juniori ale României.

Programul României la Jocurile Olimpice

România a fost repartizată în grupa B, alături de Honduras, Coreea de Sud și Noua Zeelandă.

22 iulie: Noua Zeelanda – Coreea de Sud
Honduras – România

25 iulie: Noua Zeelanda – Honduras
România – Coreea de Sud

28 iulie: România – Noua Zeelandă
Coreea de Sud – Honduras

Conform regulamentului, pentru ediţia din acest an a Jocurilor Olimpice sunt eligibili jucătorii născuţi începând cu 1 ianuarie 1997. Lotul final va fi format din 18 jucători, dintre care maximum 3 peste limita de vârstă. În afara lotului de 18 vor fi 4 jucători pe lista suplimentară, la care se va apela în cazul unor indisponibilităţi.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"
Fotbal extern • 28 mart., 18:12
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”