Închide meniul

Ianis Hagi, schimbare radicală! Cum arată fiul „Regelui” după vacanţa din Barcelona. Imagini inedite

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 18 iunie 2021, 15:56

Ianis Hagi, schimbare radicală! Cum arată fiul „Regelui după vacanţa din Barcelona. Imagini inedite

Ianis Hagi, în centrul unei dileme la Rangers

Profimedia

Ianis Hagi, schimbare radicală! Fiul „Regelui” are codiţe afro. Românul a apărut pe contul de Instagram al frizeriei unde a fost oaspete de lux.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, schimbare radicală

„Mulţumit că ai venit!”, a fost mesajul postat de „Trenceria Del Flow”. Ianis a postat şi el una dintre poze pe contul său de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by La Trenceria Del Flow️®️ (@trenceriadelflow)

Ianis Hagi şi-a făcut mândru tatăl

Gheorghe Hagi e mândru de nivelul de joc pe care l-a atins fiul său, care a devenit în premieră campion. „Regele” consideră că mijlocașul de 22 de ani a devenit un jucător de bază pentru Rangers.

Reclamă

„Sunt mândru, Ianis a avut un sezon excelent. Este unul dintre cei mai importanti și decisivi jucători de la Rangers. Normal că sunt mândru că a impresionat la doar 22 de ani și și-a câștigat respectul.

Ianis s-a adaptat foarte repede în Marea Britanie, a demonstrat asta pe teren, dar trebuie să se dezvolte în continuare pentru a atinge cel mai inalt nivel”, a declarat recent Gheorghe Hagi, potrivit The Scottish Sun.

Ianis Hagi vrea la Tokyo

În acest sezon, Ianis Hagi a fost titular în 23 din cele 32 de meciuri pe care Steven Gerrard i le-a acordat în campionat. În total, Ianis a jucat a bifat 45 de apariții în toate competițiile, trecându-și în cont 8 goluri și 15 assist-uri.

Reclamă 4 / 0/3

Hagi speră să ajungă şi la Tokyo în această vară. Dar Rangers nu e de acord.

„Vreau la un turneu precum Olimpiada. E ceva unic. Probabil că nu te mai întâlnești a doua oară în viață cu asta. E clar că vreau să merg.

Din păcate, noi, jucătorii, suntem într-o situație în care nu depindem de noi. Personal, parcă vreau să joc la Olimpiadă. Nu am un răspuns clar din partea lui Rangers. Se așteaptă ca meciurile naționalei să se termine”, a declarat Ianis Hagi, la Digi Sport.

Recomandări
  • Ianis Hagi, de nerecunoscut
  • Imagini inedite

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu Vezi toate știrile
Citește și