Închide meniul

Zdenek Ondrasek, atacantul dorit de Gigi Becali, are drum liber către FCSB. Anunţul făcut de Viktoria Plzen

Antena Sport Publicat: 18 iunie 2021, 17:45 / Actualizat: 18 iunie 2021, 19:06

Reclamă
Zdenek Ondrasek, atacantul dorit de Gigi Becali, are drum liber către FCSB. Anunţul făcut de Viktoria Plzen

Profimedia

Zdenek Ondrasek poate pleca de la Viktoria Plzen

Zdenek Ondrasek, atacantul dorit de Gigi Becali, are drum liber către FCSB. Viktoria Plzen i-a transmis atacantului dorit de Gigi Becali că este liber să îşi caute o nouă echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a spus că Zdenek Ondrasek este atacantul pe care îl vrea la FCSB pentru sezonul viitor. Visul lui Gigi Becali poate deveni realitate după ce clubul de care aparţine, Viktoria Plzen, l-a anunţat că poate să îşi găsească o nouă echipă.

Zdenek Ondrasek, atacantul dorit de Gigi Becali

Gigi Becali a fost primul care l-a ofertat pe Zdenek Ondrasek. I-a propus un contract valabil pe un an, cu opţiune de prelungire pentru încă unul. Conform presei din Polonia, de Ondrasek se mai interesează şi Wisla Cracovia.

Ce a spus Gigi Becali despre negocierile cu Zdenek Ondrasek

”Da, am negociat azi cu el! El a cerut un contract valabil doi ani, eu i-am spus că-i ofer doar pe un an. Dacă nu va fi de acord, aia e. Dar nu cred. Voi avea răspunsul lui final în seara asta, dar eu cred că ne-am înțeles.

Reclamă

Cine e Zdenek Ondrasek, atacantul dorit de Gigi Becali

Zdenek Ondrasek are 32 de ani şi a jucat ultima dată la Viktoria Plzen. El are 2 goluri şi 7 selecţii pentru echipa naţională a Cehiei.

Ondrasek a mai jucat la echipe precum Budejovice, Caslav, Tromso IL, Wisla Cracovia și FC Dallas.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:35 VIDEOVIDEO | Fanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini de senzaţie 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit 22:32 „Eroic!” Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul! Laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu 22:30 LIVE TEXTRapid – FCSB 2-0. Petrila a marcat şi el, după ce Funsho a deschis scorul! Gafă uriaşă comisă de Andrei Vlad 22:17 VideoRăzvan Lucescu, înconjurat de scutieri, după ce PAOK a câştigat titlul pe terenul rivalei Aris. Încăierare generală pe tunel 22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 21:45 VIDEOFanii lui PAOK sărbătoresc titlul pe teren propriu! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK Vezi toate știrile
Citește și