Închide meniul

Zdenek Ondrasek, atacantul dorit de Gigi Becali, are drum liber către FCSB. Anunţul făcut de Viktoria Plzen

Antena Sport Publicat: 18 iunie 2021, 17:45 / Actualizat: 18 iunie 2021, 19:06

Reclamă
Zdenek Ondrasek, atacantul dorit de Gigi Becali, are drum liber către FCSB. Anunţul făcut de Viktoria Plzen

Profimedia

Zdenek Ondrasek poate pleca de la Viktoria Plzen

Zdenek Ondrasek, atacantul dorit de Gigi Becali, are drum liber către FCSB. Viktoria Plzen i-a transmis atacantului dorit de Gigi Becali că este liber să îşi caute o nouă echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a spus că Zdenek Ondrasek este atacantul pe care îl vrea la FCSB pentru sezonul viitor. Visul lui Gigi Becali poate deveni realitate după ce clubul de care aparţine, Viktoria Plzen, l-a anunţat că poate să îşi găsească o nouă echipă.

Zdenek Ondrasek, atacantul dorit de Gigi Becali

Gigi Becali a fost primul care l-a ofertat pe Zdenek Ondrasek. I-a propus un contract valabil pe un an, cu opţiune de prelungire pentru încă unul. Conform presei din Polonia, de Ondrasek se mai interesează şi Wisla Cracovia.

Ce a spus Gigi Becali despre negocierile cu Zdenek Ondrasek

”Da, am negociat azi cu el! El a cerut un contract valabil doi ani, eu i-am spus că-i ofer doar pe un an. Dacă nu va fi de acord, aia e. Dar nu cred. Voi avea răspunsul lui final în seara asta, dar eu cred că ne-am înțeles.

Reclamă

Cine e Zdenek Ondrasek, atacantul dorit de Gigi Becali

Zdenek Ondrasek are 32 de ani şi a jucat ultima dată la Viktoria Plzen. El are 2 goluri şi 7 selecţii pentru echipa naţională a Cehiei.

Ondrasek a mai jucat la echipe precum Budejovice, Caslav, Tromso IL, Wisla Cracovia și FC Dallas.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” Vezi toate știrile
Citește și