Închide meniul

Florin Andone, la un pas să plece de la Brighton! E chemat de un club de tradiţie din Spania: „Ar fi o bombă!”

Antena Sport Publicat: 18 iunie 2021, 22:13

Reclamă
Florin Andone, la un pas să plece de la Brighton! E chemat de un club de tradiţie din Spania: „Ar fi o bombă!

Profimedia

Florin Andone poate ajunge în Spania

Florin Andone, la un pas să plece de la Brighton şi se poate întoarce în Spania. Presa iberică susţine că atacantul român de 28 de ani este aproape de un transfer la Mallorca, echipă ce a promovat în acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Andone, la un pas să plece de la Brighton

Florin Andone îşi poate relansa cariera la Mallorca, echipă care vrea să îl împrumute pentru an un de la Brighton. Astfel, românul îşi poate relansa cariera după un an în care a fost chinuit de accidentări.

Florin Andone a marcat 6 goluri pentru Brighton, în cele 30 de partide jucate. Accidentat în tricoul lui Galatasaray, unde a fost împrumutat de Brighton în 2020,Andone a jucat în acest an un singur meci pentru echipa U23 a celor de la Brighton.

Cu toții suntem de acord că Florin Andone ar fi o bombă pentru Mallorca. Jucător decisiv, agresiv, un marcator. Dacă totul merge bine, am putea vedea patru de A în atacul celor de la Mallorca: Angel, Amath, Abdon și Andone„, scriu cei de la futboldesdemallorca.com.

Florin Andone, ghinion fără sfârșit

Florin Andone nu scapă de problemele medicale. Atacantul român a acuzat dureri în timpul meciului Brighton U23 – Southampton U23, din Premier League 2.

Reclamă

A fost primul meci pentru Andone după o pauză de aproape 10 luni. A fost titular la echipa a doua a lui Brighton, dar a rezistat pe teren numai 13 minute. După ce a trimis o centrare în careul advers, românul a acuzat dureri. Antrenorul l-a chemat imediat la margine și l-a scos de pe teren.

Florin Andone mai are contract cu Brighton până în 2023. El a ajuns la formația din Premier League în iulie 2018, de la Deportivo La Coruna. Românul a adunat în total 30 de meciuri la Brighton și a înscris 6 goluri. Andone este cotat în prezent la 2,8 milioane de euro.

În stagiunea precedentă, Brighton l-a împrumutat pe Andone la Galatasaray. Atacantul român a înscris doar 2 goluri în capitala Turciei, aventură care s-a încheiat cu un coșmar.

Reclamă 4 / 0/3

Pe 14 iunie 2020, într-un meci Rizespor – Galatasaray 2-0, Florin Andone s-a accidentat grav. Verdictul medicilor a fost unul crunt: ruptură de ligamente încrucișate.

Andone și-a reluat antrenamentele individuale abia în decembrie 2020. Începând cu sfărșitul lui februarie, românul s-a pregătit alături de colegi. Nu se știe deocamdata cât va lipsi după ultimele probleme de la Brighton U23.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment Vezi toate știrile
Citește și