Închide meniul

Florin Andone, la un pas să plece de la Brighton! E chemat de un club de tradiţie din Spania: „Ar fi o bombă!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 iunie 2021, 22:13

Florin Andone, la un pas să plece de la Brighton! E chemat de un club de tradiţie din Spania: „Ar fi o bombă!

Profimedia

Florin Andone poate ajunge în Spania

Florin Andone, la un pas să plece de la Brighton şi se poate întoarce în Spania. Presa iberică susţine că atacantul român de 28 de ani este aproape de un transfer la Mallorca, echipă ce a promovat în acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Andone, la un pas să plece de la Brighton

Florin Andone îşi poate relansa cariera la Mallorca, echipă care vrea să îl împrumute pentru an un de la Brighton. Astfel, românul îşi poate relansa cariera după un an în care a fost chinuit de accidentări.

Florin Andone a marcat 6 goluri pentru Brighton, în cele 30 de partide jucate. Accidentat în tricoul lui Galatasaray, unde a fost împrumutat de Brighton în 2020,Andone a jucat în acest an un singur meci pentru echipa U23 a celor de la Brighton.

Cu toții suntem de acord că Florin Andone ar fi o bombă pentru Mallorca. Jucător decisiv, agresiv, un marcator. Dacă totul merge bine, am putea vedea patru de A în atacul celor de la Mallorca: Angel, Amath, Abdon și Andone„, scriu cei de la futboldesdemallorca.com.

Florin Andone, ghinion fără sfârșit

Florin Andone nu scapă de problemele medicale. Atacantul român a acuzat dureri în timpul meciului Brighton U23 – Southampton U23, din Premier League 2.

Reclamă

A fost primul meci pentru Andone după o pauză de aproape 10 luni. A fost titular la echipa a doua a lui Brighton, dar a rezistat pe teren numai 13 minute. După ce a trimis o centrare în careul advers, românul a acuzat dureri. Antrenorul l-a chemat imediat la margine și l-a scos de pe teren.

Florin Andone mai are contract cu Brighton până în 2023. El a ajuns la formația din Premier League în iulie 2018, de la Deportivo La Coruna. Românul a adunat în total 30 de meciuri la Brighton și a înscris 6 goluri. Andone este cotat în prezent la 2,8 milioane de euro.

În stagiunea precedentă, Brighton l-a împrumutat pe Andone la Galatasaray. Atacantul român a înscris doar 2 goluri în capitala Turciei, aventură care s-a încheiat cu un coșmar.

Reclamă 4 / 0/3

Pe 14 iunie 2020, într-un meci Rizespor – Galatasaray 2-0, Florin Andone s-a accidentat grav. Verdictul medicilor a fost unul crunt: ruptură de ligamente încrucișate.

Andone și-a reluat antrenamentele individuale abia în decembrie 2020. Începând cu sfărșitul lui februarie, românul s-a pregătit alături de colegi. Nu se știe deocamdata cât va lipsi după ultimele probleme de la Brighton U23.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și