Închide meniul

Prima lovitură dată de Gică Hagi după fuziunea Viitorului cu Farul. Aduce un fost jucător de la FCSB şi CFR

Antena Sport Publicat: 20 iunie 2021, 12:04

Reclamă
Prima lovitură dată de Gică Hagi după fuziunea Viitorului cu Farul. Aduce un fost jucător de la FCSB şi CFR

Gică Hagi, anunț surpriză după Dinamo - Farul 0-2

Hepta

Conform ziare.com, Ionuţ Larie s-a înţeles cu Gică Hagi şi urmează să revină acasă, el jucând în trecut pentru Farul. Hagi îl ştie bine pe fundaşul de 34 de ani, care a mai evoluat pentru Viitorul în perioada 2010 – 2014.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima lovitură dată de Gică Hagi după fuziunea Viitorului cu Farul

Larie se află la Gaz Metan din 2019 şi este cotat de transermarkt.de la 300.000 de euro. El şi-a trecut şi un trofeu în carieră, Cupa României, în 2015-2016, alături de CFR Cluj.

Fuziunea dintre Farul, cea mai renumită echipă din Constanţa, şi Viitorul, cu care Gică Hagi a adus titlul la Ovidiu, este o chestiune de ore.

„Vă anunțăm cu bucurie începerea unui nou proiect în fotbalul constănțean – Împreună suntem mai puternici – prin care ne dorim să fim cei mai buni!

Luni, 21 iunie, de la ora 12.00, la Sala Viena (zona SPA) de la Hotelul Iaki din Constanța, vom organiza o conferință de presă la care vor participa, alături de toți cei implicați în acest proiect, numeroase legende ale fotbalului constănțean precum și reprezentanți ai suporterilor noștri.

Reclamă

Pornind de la tradiția fotbalului de la malul mării, vom îmbina trecutul cu prezentul pentru a construi viitorul și a duce această iubire a tuturor suporterilor constănțeni la nivelul pe care cu toții îl dorim”, se arată în comunicatul emis de Viitorul.

Echipele lui Hagi și Marica ar putea juca pe un stadion modern la Constanța. Noua entitate ar urma să poarte numele echipei fanion a orașului, Farul, la care Hagi a jucat în tinereţe. Asta spre bucuria sutelor de mii de români din judeţ.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:34 EXCLUSIVCristina Şerban e românca de 21 de ani care lucrează la Mercedes şi a dezvăluit ce dialog genial a avut cu Lewis Hamilton 21:23 Mihai Stoica a pronunţat numele celor şase jucători pe care i-ar transfera la FCSB: „Gigi Becali hotărăşte!” 21:10 LIVE VIDEOFinlanda – Elveţia şi Suedia – Slovacia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Cehia 4-3 şi Letonia – SUA 3-6 20:42 „Dacă aş antrena o echipă mare, Ianis Hagi ar fi primul transfer!” Gică Hagi, fascinat de fiul său: „Cel mai bun cu Real Madrid” 20:21 Gică Hagi, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Denis Alibec: „Am vorbit cu el” 20:14 Neil Lennon, tot mai aproape să îl piardă pe Albion Rrahmani. O forţă a Europei negociază transferul golgheterului de la Rapid! 20:07 Imagine URIAŞĂ cu Gică Hagi la Ambasada SUA din România. Mesajul superb pentru „Rege” 19:20 Carlo Ancelotti are trei variante de transfer pentru a-l înlocui pe Toni Kroos la Real Madrid! Şi-a pregătit deja şi „planul B” 19:20 AS.ro LIVE | Răzvan Raţ este invitatul lui Dan Pavel, de la 10:30. Dezvăluiri de senzaţie a fostului internaţional român 18:59 McLaren, omagiu pentru Ayrton Senna la Marele Premiu de Formula 1™ al Principatului Monaco. Anunţul făcut de britanici Vezi toate știrile
Citește și