Închide meniul

Prima lovitură dată de Gică Hagi după fuziunea Viitorului cu Farul. Aduce un fost jucător de la FCSB şi CFR

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 iunie 2021, 12:04

Prima lovitură dată de Gică Hagi după fuziunea Viitorului cu Farul. Aduce un fost jucător de la FCSB şi CFR

Gică Hagi, anunț surpriză după Dinamo - Farul 0-2

Hepta

Conform ziare.com, Ionuţ Larie s-a înţeles cu Gică Hagi şi urmează să revină acasă, el jucând în trecut pentru Farul. Hagi îl ştie bine pe fundaşul de 34 de ani, care a mai evoluat pentru Viitorul în perioada 2010 – 2014.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima lovitură dată de Gică Hagi după fuziunea Viitorului cu Farul

Larie se află la Gaz Metan din 2019 şi este cotat de transermarkt.de la 300.000 de euro. El şi-a trecut şi un trofeu în carieră, Cupa României, în 2015-2016, alături de CFR Cluj.

Fuziunea dintre Farul, cea mai renumită echipă din Constanţa, şi Viitorul, cu care Gică Hagi a adus titlul la Ovidiu, este o chestiune de ore.

„Vă anunțăm cu bucurie începerea unui nou proiect în fotbalul constănțean – Împreună suntem mai puternici – prin care ne dorim să fim cei mai buni!

Luni, 21 iunie, de la ora 12.00, la Sala Viena (zona SPA) de la Hotelul Iaki din Constanța, vom organiza o conferință de presă la care vor participa, alături de toți cei implicați în acest proiect, numeroase legende ale fotbalului constănțean precum și reprezentanți ai suporterilor noștri.

Reclamă

Pornind de la tradiția fotbalului de la malul mării, vom îmbina trecutul cu prezentul pentru a construi viitorul și a duce această iubire a tuturor suporterilor constănțeni la nivelul pe care cu toții îl dorim”, se arată în comunicatul emis de Viitorul.

Echipele lui Hagi și Marica ar putea juca pe un stadion modern la Constanța. Noua entitate ar urma să poarte numele echipei fanion a orașului, Farul, la care Hagi a jucat în tinereţe. Asta spre bucuria sutelor de mii de români din judeţ.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și