Închide meniul
NEWS ALERT

Horia Tecău a câştigat al 38-lea trofeu al carierei. „Un meci perfect!” Câţi bani a luat pentru victoria de la Halle

Mihai Ispas Publicat: 20 iunie 2021, 16:32

Reclamă
Horia Tecău a câştigat al 38-lea trofeu al carierei. „Un meci perfect! Câţi bani a luat pentru victoria de la Halle

Horia Tecău şi Kevin Krawietz s-au calificat la Turneul Campionilor

Profimedia

Horia Tecău a câştigat al 38-lea trofeu al carierei. El şi germanul Kevin Krawietz s-au impus în două seturi dramatice contra perechii Felix Auger-Aliassime/Hubert Hurkacz (Canada/Polonia).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horia Tecău a câştigat al 38-lea trofeu al carierei

Scorul final a fost 7-6 (4), 6-4. Învingătorii vor împărţi un cec de 40.200 de euro şi vor primi câte 500 de puncte ATP.

„Un meci perfect, Kevin şi Horia! (…) O treabă minunată băieţi, a fost atât de interesant să vă urmărim”, au transmis organizatorii pe contul de Twitter al competiţiei.

Tecău şi Krawietz au fost favoriţii numărul trei la startul competiţiei dotate cu premii totale de aproape 1,5 milioane de euro.

Reclamă

Tecău se află la primul trofeu din 2021. De asemenea, este primul succes cu noul său coleg, alături de care joacă din acest an.

Ei au mai avut două finale pierdute: la Barcelona şi la Rotterdam. În total, Horia Tecău a ajuns la 38 de titluri. El are şi 23 de eşecuri în ultimul act.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și