Închide meniul
NEWS ALERT

Horia Tecău a câştigat al 38-lea trofeu al carierei. „Un meci perfect!” Câţi bani a luat pentru victoria de la Halle

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 20 iunie 2021, 16:32

Horia Tecău a câştigat al 38-lea trofeu al carierei. „Un meci perfect! Câţi bani a luat pentru victoria de la Halle

Horia Tecău şi Kevin Krawietz s-au calificat la Turneul Campionilor

Profimedia

Horia Tecău a câştigat al 38-lea trofeu al carierei. El şi germanul Kevin Krawietz s-au impus în două seturi dramatice contra perechii Felix Auger-Aliassime/Hubert Hurkacz (Canada/Polonia).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horia Tecău a câştigat al 38-lea trofeu al carierei

Scorul final a fost 7-6 (4), 6-4. Învingătorii vor împărţi un cec de 40.200 de euro şi vor primi câte 500 de puncte ATP.

„Un meci perfect, Kevin şi Horia! (…) O treabă minunată băieţi, a fost atât de interesant să vă urmărim”, au transmis organizatorii pe contul de Twitter al competiţiei.

Tecău şi Krawietz au fost favoriţii numărul trei la startul competiţiei dotate cu premii totale de aproape 1,5 milioane de euro.

Reclamă

Tecău se află la primul trofeu din 2021. De asemenea, este primul succes cu noul său coleg, alături de care joacă din acest an.

Ei au mai avut două finale pierdute: la Barcelona şi la Rotterdam. În total, Horia Tecău a ajuns la 38 de titluri. El are şi 23 de eşecuri în ultimul act.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Tecău şi Krawietz, primul trofeu împreună
  • Finală dramatică în Germania

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și