Închide meniul

Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurenţiu Reghecampf după ce acesta a spus că divorţează şi i-a cerut să „termine cu circul ăsta”

Antena Sport Publicat: 21 iunie 2021, 11:24

Reclamă
Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurenţiu Reghecampf după ce acesta a spus că divorţează şi i-a cerut să „termine cu circul ăsta

AS.ro

Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurenţiu Reghecampf după ce acesta a spus că divorţează şi i-a cerut să „termine cu circul”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi Laurenţiu Reghecampf a admis că este posibil să divorţeze, Anamaria Prodan a respins cu vehemenţă varianta divorţului, în ciuda faptului că sunt din ce în ca mai multe zvonuri cu privire la o eventuală despărţire. Pentru a întări faptul că are o relaţie solidă cu Laurenţiu Reghecampf, Anamaria Prodan a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare. Postarea vine în contextul în care Laurenţiu Reghecampf i-a cerut să termine cu „circul ăsta„.

Pentru că este vorba despre noi doi și toți oamenii care nu au nimic de făcut, nimic de dovedit. Și este despre noi doi și toți oamenii și nu știu de ce nu-mi pot lua ochii de la tine!”, a postat Anamaria Prodan, alături de o fotografie cu ea și Laurențiu Reghecampf îmbrăcați în alb.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Anamaria Prodan a dezvăluit ce i-a cerut Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a făcut încă o serie de declaraţii neaşteptate la adresa lui Laurenţiu Reghecampf. „Am vorbit cu Laur și gata! Mi-a spus ‘Ana, oprește circul ăsta’. Încă o dată, dacă Laur m-a rugat să opresc circul ăsta pentru că toată lumea își face bani pe imaginea noastră și pe numele nostru.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa Vezi toate știrile
Citește și