Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Proiectul Steaua 2010, mort din fașă: ”Pițurcă are niște principii corecte!” Eugen Neagoe, despre relația patron-antrenor

Antena Sport Publicat: 3 iulie 2021, 11:56

Reclamă
Proiectul Steaua 2010, mort din fașă: ”Pițurcă are niște principii corecte!” Eugen Neagoe, despre relația patron-antrenor

AS.ro

Eugen Neagoe rupe tăcerea la AS.ro LIVE

Proiectul Steaua 2010, mort din fașă. Neagoe a acceptat să fie secundul lui Pițurcă. Acesta și Becali s-au certat însă după câteva luni. Tehnicianul a plecat de la Steaua. Neagoe susține că fostul selecționer este printre puținii peste care finanțatorul FCSB nu s-a băgat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Proiectul Steaua 2010, mort din fașă

Eu veneam după perioada Pandurii. A fost acea perioadă când s-a înțeles cu Gigi Becali să preia Steaua, în 2010. Atunci m-a sunat, mi-a explicat. Mi-a zis că e un proiect de amploare, ce trebuia să se întâmple la Steaua. A durat puțin.

Pițurcă are niște principii corecte. Așa ar trebui să fie fiecare antrenor. Inclusiv Becali a spus că nu a putut niciodată să se bage peste Pițurcă. Nu sunt mulți antrenori ca el”, a declarat Eugen Neagoe la AS.ro LIVE.

Eugen Neagoe, despre relația patron-antrenor

Eugen Neagoe admite faptul că antrenorii trebuie să aibă discuții cu patroni echipelor. ”Geană” susține că toți antrenorii poartă discuții cu finanțatorii, dar spune că trebuie păstrată o limită. Neagoe nu concepe ca un patron să-i facă echipa unui tehnician.

OK, patronul este patron, trebuie să ai discuții cu el. Acum dacă patronul te cheamă la o discuție, la o cafea să-i explici și lui. Este normal asta. Orice antrenor discută cu patornul, chiar și Victor Pițurcă, Anghel Iordănescu sau Mircea Lucescu. Este normal să discuți cu oamenii.

Reclamă

Dar una este o discuție și alta este să-ți sune telefonul pe bancă și să zică bagă-l pe ăla, scoate-l pe ăla. Asta este altceva. Eu n-am văzut în niciun campionat ca antrenorul să stea cu telefonul și să facă schimbare. Una e să discuți cu patronul, alta este să suni pe bancă.

Berlusconi avea și el discuții cu antrenori, dar erau între ei. Întreba, de ce joacă Van Basten și nu joacă Gullit. Discuții din astea sunt peste tot. Una este să ceri niște explicații și alta este să zici: scoate portarul că nu-mi place”, a mai spus Neagoe la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat 21:45 LIVE VIDEOSouthampton – West Brom e ACUM în AntenaPLAY. Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 21:44 Record de asistenţă pentru Dinamo la meciul de baraj cu Csikszereda! Câte bilete s-au vândut pentru partida tur 21:22 Elisabeta Lipă cere răbdare cu Simona Halep: „Numai în situaţia ei să nu fii! A dat dovadă de o ambiţie de fier!” 21:03 Gabriela Ruse s-a calificat în semifinale la Trophee Clarins! Victorie de senzaţie cu Alize Cornet! Vezi toate știrile
Citește și