Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Proiectul Steaua 2010, mort din fașă: ”Pițurcă are niște principii corecte!” Eugen Neagoe, despre relația patron-antrenor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 iulie 2021, 11:56

Proiectul Steaua 2010, mort din fașă: ”Pițurcă are niște principii corecte!” Eugen Neagoe, despre relația patron-antrenor

AS.ro

Eugen Neagoe rupe tăcerea la AS.ro LIVE

Proiectul Steaua 2010, mort din fașă. Neagoe a acceptat să fie secundul lui Pițurcă. Acesta și Becali s-au certat însă după câteva luni. Tehnicianul a plecat de la Steaua. Neagoe susține că fostul selecționer este printre puținii peste care finanțatorul FCSB nu s-a băgat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Proiectul Steaua 2010, mort din fașă

Eu veneam după perioada Pandurii. A fost acea perioadă când s-a înțeles cu Gigi Becali să preia Steaua, în 2010. Atunci m-a sunat, mi-a explicat. Mi-a zis că e un proiect de amploare, ce trebuia să se întâmple la Steaua. A durat puțin.

Pițurcă are niște principii corecte. Așa ar trebui să fie fiecare antrenor. Inclusiv Becali a spus că nu a putut niciodată să se bage peste Pițurcă. Nu sunt mulți antrenori ca el”, a declarat Eugen Neagoe la AS.ro LIVE.

Eugen Neagoe, despre relația patron-antrenor

Eugen Neagoe admite faptul că antrenorii trebuie să aibă discuții cu patroni echipelor. ”Geană” susține că toți antrenorii poartă discuții cu finanțatorii, dar spune că trebuie păstrată o limită. Neagoe nu concepe ca un patron să-i facă echipa unui tehnician.

OK, patronul este patron, trebuie să ai discuții cu el. Acum dacă patronul te cheamă la o discuție, la o cafea să-i explici și lui. Este normal asta. Orice antrenor discută cu patornul, chiar și Victor Pițurcă, Anghel Iordănescu sau Mircea Lucescu. Este normal să discuți cu oamenii.

Reclamă

Dar una este o discuție și alta este să-ți sune telefonul pe bancă și să zică bagă-l pe ăla, scoate-l pe ăla. Asta este altceva. Eu n-am văzut în niciun campionat ca antrenorul să stea cu telefonul și să facă schimbare. Una e să discuți cu patronul, alta este să suni pe bancă.

Berlusconi avea și el discuții cu antrenori, dar erau între ei. Întreba, de ce joacă Van Basten și nu joacă Gullit. Discuții din astea sunt peste tot. Una este să ceri niște explicații și alta este să zici: scoate portarul că nu-mi place”, a mai spus Neagoe la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și