Închide meniul

Farul Constanţa are ambiţii mari! „Regele” Hagi vrea să domine fotbalul românesc: „Poate câştigăm titlul! Ăsta e gândul tuturor”

Dragoș Vasile Publicat: 22 iunie 2021, 15:05

Reclamă
Farul Constanţa are ambiţii mari! „Regele Hagi vrea să domine fotbalul românesc: „Poate câştigăm titlul! Ăsta e gândul tuturor

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gica Hagi

Farul a început în forţă campania de transferuri. Gică Hagi a transferat unul dintre cei mai buni portari din Liga 1. Este vorba de Mihai Aioani, portarul naţionalei de tineret.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul Constanţa are ambiţii mari! „Regele” Hagi vrea să domine fotbalul românesc

Tânărul goalkeeper a dezvăluit că „Regele” a fost singurul motiv pentru care a acceptat oferta constănţenilor. Aioani, poreclit de prieteni în copilărie „Micul Tătăruşanu”, e cu gândul la titlu.

„Ţinând cont de tradiţie, de conceptul de joc şi de faptul că domnul Hagi poate veni pe banca tehnică, toate lucrurile astea m-au convins că pot să vin aici şi că pot să fac performanţă. Îi aşteptăm la stadion pe suporteri, să ne susţină, să cânte pentru noi şi vom da tot ce avem mai bun pentru a-i face fericiţi.

Cred că cel mai mult a contat pentru mine domnul Hagi, deoarece este un antrenor foarte bun. Impune un anumit stil de joc şi, din câte am înţeles, este un tip foarte strict. În primul rând, sper să intrăm în play-off, pentru că ăsta este gândul tuturor şi de acolo să avem o clasare cât mai bună. De ce nu, poate chiar să câştigăm titlul. În copilărie, îmi plăcea foarte mult de Tătăruşanu şi chiar familia şi mulţi prieteni îmi spuenau <<Micul Tătăruşanu>>”, a spus Marian Aioani, la prezentarea oficială.

Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Farul va avea o „bijuterie” de stadion. Detalii despre proiectul de zeci de milioane de euro

Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Vergil Chițac, primarul din Constanţa, i-a promis „Regelui” un nou stadion pentru Farul. „Stadionul Viitorul” de la Ovidiu, arena unde va evolua Farul până va fi gata noul stadion, are 4.554 de locuri.

Reclamă

„Vom reconstrui stadionul, acum suntem în stadiul de fezabilitate, îl vom termina în curând. Se va finaliza în două luni, după care vom merge la CNI să facă proiectul și licitația, sunt convins că vom găsi și acolo înțelegere.

Vom explora și alte modalități ca primăria să fie implicată în funcționarea clubului. Eu, ca primar, promit că voi face tot ceea ce ține de mine ca echipa Farul să joace cât mai curând pe noul stadion și să atingă nivelul de ambiție pe care și l-a propus”, a spus primarul Vergil Chițac la conferința de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Echipa lui Gică Hagi, umilită de covăsneni în prima repriză 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și