Închide meniul

Dan Petrescu, la un pas de Dinamo! Cristi Borcea l-a lăsat mască: „A venit și mi-a pus banii pe masă!”

Dragoș Vasile Publicat: 24 iunie 2021, 16:29

Reclamă
Dan Petrescu, la un pas de Dinamo! Cristi Borcea l-a lăsat mască: „A venit și mi-a pus banii pe masă!

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Antrenorul în vârstă de 53 de ani a povestit un episod fabulos. În urmă cu mai mulţi ani, Cristi Borcea voia ca Petrescu să preia cârma grupării din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a fost la un pas de Dinamo! Cristi Borcea l-a lăsat mască

Fostul patron al lui Dinamo nu a stat prea mult la discuţii şi a acţionat. „Leonidas” a venit cu Giovanni Becali şi i-a pus banii pe masă „Bursucului”. Tehnicianul a refuzat.

„De la Dinamo ar fi mai greu pentru mine. Când era Borcea la Dinamo a venit și mi-a pus banii pe masă. A venit cu Giovanni ca să mă aducă antrenor la Dinamo. Deci am avut ofertă și de la Dinamo. M-au chemat, dar am zis că nu cred că pot să vin. E mai ușor să ajungi de la Steaua la Rapid, dar de la Steaua la Dinamo… Până și Mircea Lucescu a fost la Dinamo și la Rapid.

Ce înseamnă că nea Mircea nu-i profesionist? Acum s-a dus la Dinamo Kiev, după ce-a fost la Șahtior. Fanii nu-l vor, dar patronul, care e inteligent, a făcut un lucru extraordinar. Eu nu mă așteptam niciodată ca Mircea Lucescu să câștige campionatul! La Șahtior sunt 15 brazilieni. Ce a făcut Mircea Lucescu e unic în fotbal, mai ales la vârsta dânsului. E extraordinar!”, a spus Dan Petrescu la GSP.ro.

EXCLUSIV | Gică Popescu a anunţat de ce nu vor ajunge niciodată Hagi şi Dan Petrescu selecţioneri în era Burleanu

Gică Popescu a anunţat de ce nu vor ajunge niciodată Gică Hagi şi Dan Petrescu selecţioneri în era Burleanu. Fostul fundaş al Generaţiei de Aur a lansat un atac dur la adresa conducătorilor fotbalului românesc.

Reclamă

„Nu mai avem noi antrenori? I-a zis vreodată cineva lui Hagi: ‘Băi, vino!’. Pentru că ei au personalitate, au autoritate, au notorietate şi toate flash-urile se mută pe ei, cum e normal şi nu e bine pentru unii. Nu e normal să vorbească toată lumea de Hagi? Să ai astfel de oameni şi tu să nu-i bagi în seamă…

Hagi a fost liber un an! Nu l-a întrebat nimeni de la FRF de sănătate! Oricât ai vrea să gândeşti curat, aşa, prea ‘cântă’, e ceva ce nu se leagă. Cum să nu-i întrebi pe ăştia doi de sănătate? Ei ce să facă, să aştepte oferte? Nu o să vină niciodată, nu o să vină niciodată!”, a declarat Gică Popescu la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și