Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Gică Popescu a anunţat de ce nu vor ajunge niciodată Hagi şi Dan Petrescu selecţioneri în era Burleanu: „Cum să nu-i întrebi de sănătate?”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 iunie 2021, 17:23

Gică Popescu a anunţat de ce nu vor ajunge niciodată Hagi şi Dan Petrescu selecţioneri în era Burleanu: „Cum să nu-i întrebi de sănătate?

Gică Popescu, atac la Lucian Rusandu după FCSB - Farul 2-0

AS.ro LIVE

Invitat la emisiunea AS.ro LIVE, al treilea cel mai selecţionat jucător al naţionalei tricolore le-a dat decisiva şefilor FRF. „Baciul” este convins că antrenorul Farului nu este pe placul lui Răzvan Burleanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu a anunţat de ce nu vor ajunge niciodată Hagi şi Dan Petrescu selecţioneri în era Burleanu

Nu mai avem noi antrenori? I-a zis vreodată cineva lui Hagi: ‘Băi, vino!’. Pentru că ei au personalitate, au autoritate, au notorietate şi toate flash-urile se mută pe ei, cum e normal şi nu e bine pentru unii. Nu e normal să vorbească toată lumea de Hagi? Să ai astfel de oameni şi tu să nu-i bagi în seamă…

Hagi a fost liber un an! Nu l-a întrebat nimeni de la FRF de sănătate! Oricât ai vrea să gândeşti curat, aşa, prea ‘cântă’, e ceva ce nu se leagă. Cum să nu-i întrebi pe ăştia doi de sănătate? Ei ce să facă, să aştepte oferte? Nu o să vină niciodată, nu o să vină niciodată!„, a declarat Gică Popescu la As.ro LIVE.

Gică Hagi tocmai a devenit noul antrenor al celor de la Farul Constanţa, echipă care a rezultat din fuziunea dintre Viitorul şi vechea echipă din Constanţa. Anunţul numirii lui Gică Hagi a fost făcut chiar de Gică Popescu.

SuperPrieteni începe astăzi, la Antena 1, de la 23.45

Gică Popescu debutează în televiziune, în această seară, la Antena 1, de la 23:45, cu filmul SuperPrieteni, powered by SuperBet.

Reclamă

La „curtea Regelui” Hagi, pe Bernabeu şi Camp Nou, cu legendele Figo si Puyol, sau în Delta Dunării, la pescuit cu balonul de aur Stoicikov, Gică Popescu şi-a convins SuperPrietenii să-şi spună toate secretele şi să ofere imagini de milioane.

Nu puteam să refuz. Sperăm ca această serie să continue. Depinde de oameni, de cum vor primi această serie de interviuri”, a spus Gică Popescu.

Cei mai celebri cumnaţi din Romania, Hagi şi Popescu îşi petrec toate vacanţele împreună. La debutul în televiziune, Popescu şi-a amintit că Hagi n-a vrut să-l ajute atunci când s-a îndrăgostit de soţia lui, Luminiţa, care este sora soţiei lui Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă, de ce n-ai vrut să îmi dai numărul de telefon atunci când ţi l-am cerut?!”, l-a întrebat Gică Popescu pe Hagi. „Aşa e normal”, a fost primul răspuns al lui Gică Hagi. Popescu a insistat. „N-ai avut încredere în mine, nu?”, a insistat „Baciul”.

Nu că n-aveam, dar nu e bine să te bagi. Erai bărbat, găseste-ţi calea singur”, i-a transmis Hagi cu zâmbetul pe buze. Popescu s-a confesat apoi prietenului său. „A fost de muncă, să ştii că a fost de muncă, dar până la urmă am reuşit”, a mai spus Popescu, în timp ce Gică Hagi îl aproba: „Ştiu! Ştiu!

Recomandări
  • „Baciul”, atac la adresa şefilor FRF
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și