Închide meniul

Răzvan Lucescu a luat atitudine în „războiul” dintre Mircea Lucescu şi Anghel Iordănescu. „Îşi permite cam mult să vorbească. Are nişte ranchiună”

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 iunie 2021, 20:45

Reclamă
Răzvan Lucescu a luat atitudine în „războiul dintre Mircea Lucescu şi Anghel Iordănescu. „Îşi permite cam mult să vorbească. Are nişte ranchiună

Răzvan Lucescu şi Paok Salonic au dat lovitura în Grecia

Hepta

Tehnicianul de 52 de ani i-a luat partea tatălui său şi a criticat declaraţiile oferite de Iordănescu. Reacţia lui Răzvan Lucescu a fost extrem de vehementă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu a luat atitudine în „războiul” dintre Mircea Lucescu şi Anghel Iordănescu

Mi se pare că îşi permite cam mult să vorbească şi să atace pe alţii. Când ataci înseamnă că ai nişte ranchiună în tine, altfel nu-mi explic. Am impresia că în România cu cât stai mai mult, simţi nevoia să ataci, să arunci cu venin, să te simţi în centrul atenţiei. Poate de aia suntem unde suntem.

E a doua oară când se întâmplă asta. A mai fost o discuţie pe tema Dinamo – Steaua. Spuneţi-vă of-urile, dar nu atacaţi. Noi ne atacăm mult prea mult la persoană„, a spus Răzvan Lucescu pentru digisport.ro.

Mircea Lucescu îl pune la punct pe Anghel Iordănescu

Mircea Lucescu a surprins când l-a propus pe actualul selecţioner al Ungariei, Marco Rossi, pe banca României. Rossi i-a fost jucător la Brescia, în anii ’90.

Cea mai mare prostie pe care o putea spune”, a fost replica fostului selecţioner al „Generaţiei de Aur” care nu a fost trecută cu vederea de Lucescu.

Reclamă

Marco Rossi e un băiat care a făcut performanță ca antrenor, îl cunosc foarte bine. A preluat o echipă care, din ciuca bătăilor, s-a calificat la Euro 2020. A început bine și preliminariile Mondialelor. Pesemne că sunt mulți care n-au ce face și comentează ce declară alții.

În niciun caz nu se va lua nimeni după mine, eu n-m responsabilitatea asta, a echipei naționale. L-am lăudat pe Rossi, e un antrenor serios, apreciat, are o vârstă așa cum trebuie. Nu sunt însă eu cel care decide. Am dat o sugestie, doar atât”, a spus Mircea Lucescu înainte de plecarea spre Kiev.

Marco Rossi a reuşit să o încurce pe campioana mondială, Franţa. Ungaria a smuls o remiză, 1-1, în grupa de la Euro 2020. Maghiarii au terminat la egalitate şi cu Germania, scor 2-2.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:32 FotoValeriu Argăseală a dat o nouă „lovitură”, după ce a luat titlul cu FCSB! Mihai Stoica a fost martor! Ce a spus de Gigi Becali 11:31 Aryna Sabalenka, în turul 3 la turneul de la Roma! A învins-o pe Katie Volynets în 3 seturi 11:12 Estoril – Sporting (20:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Meciul serii din Liga Portugal! Programul zilei de sâmbătă 10:44 FotoComo revine în Serie A după 21 de ani! A terminat pe locul 2 Serie B, în spatele Parmei românilor Man şi Mihăilă! 10:40 „Am ținut cu Dinamo!” Florinel Coman, anunț surprinzător înainte de plecarea de la FCSB! Campionul a dat cărțile pe față 10:24 „Nu aş aduce un antrenor străin” Tehnicianul român care îi este recomandat lui Dan Şucu dacă nu se înţelege cu Marius Şumudică! 9:59 Restricţii de trafic pentru semimaratonul Bucureşti! Sunt aşteptaţi 10.000 de alergători! Ce străzi vor fi închise 9:56 Prima reacție a lui Novak Djokovic, după ce a fost lovit în cap la turneul de la Roma! Ce a spus despre șocantul incident 9:43 Marian Iancu e de părere că, după Daniel Niculae, trebuie să plece şi o altă persoană din conducerea Rapidului: „Să dispară” 9:43 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului Vezi toate știrile
Citește și