Închide meniul

Mircea Lucescu îl pune la punct pe Anghel Iordănescu: „Sunt mulţi care n-au ce face și comentează ce declară alții”

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 23 iunie 2021, 11:48

Mircea Lucescu îl pune la punct pe Anghel Iordănescu: „Sunt mulţi care n-au ce face și comentează ce declară alții

Mircea Lucescu,reacție în premieră după numirea lui Edi Iordănescu

Profimedia

Mircea Lucescu a surprins când l-a propus pe actualul selecţioner al Ungariei, Marco Rossi, pe banca României. Rossi i-a fost jucător la Brescia, în anii ’90.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu îl pune la punct pe Anghel Iordănescu

„Cea mai mare prostie pe care o putea spune”, a fost replica fostului selecţioner al „Generaţiei de Aur” care nu a fost trecută cu vederea de Lucescu.

„Marco Rossi e un băiat care a făcut performanță ca antrenor, îl cunosc foarte bine. A preluat o echipă care, din ciuca bătăilor, s-a calificat la Euro 2020. A început bine și preliminariile Mondialelor. Pesemne că sunt mulți care n-au ce face și comentează ce declară alții.

În niciun caz nu se va lua nimeni după mine, eu n-m responsabilitatea asta, a echipei naționale. L-am lăudat pe Rossi, e un antrenor serios, apreciat, are o vârstă așa cum trebuie. Nu sunt însă eu cel care decide. Am dat o sugestie, doar atât”, a spus Mircea Lucescu, astăzi, înainte de plecarea spre Kiev.

Lucescu a precizat că nu a vrut să îl atace pe Mirel Rădoi prin declaraţiile sale.

Reclamă

„El (n.r. Marco Rossi) rămâne același antrenor. Echipa națională a noastră are un selecționer, am punctat doar că sunt și antrenori străini cu rezultate bune.

Nu întâmplător Ungaria este unde este, au stadioane peste tot, au investit. Și un antrenor serios! Orice comentariu al meu este interpretat, unii care stau pe acasă și n-au ce face îmi dau replici”, a mai spus Lucescu.

Marco Rossi, Euro 2020
Profimedia

Marco Rossi a devenit vedetă la Euro 2020

Marco Rossi a reuşit să o încurce pe campioana mondială, Franţa. Ungaria a smuls o remiză, 1-1, în grupa de la Euro 2020.

Reclamă 4 / 0/3

Rossi a intrat imediat în atenţia fanilor. „Lucescu și Bielsa au fost mentorii mei, ei m-au inspirat și influențat”, declara recent, în Kicker, italianul de 56 de ani, care l-a avut antrenor pe Il Luce la Brescia, în anii ’90.

„E un fost jucător de-al meu. Un băiat foarte inteligent, cu care eu am avut o relaţie specială. Sper într-o zi să-l văd antrenor la echipa naţională a României, pentru că e foarte bine pregătit şi foarte serios, ar merita să preia şi o altă naţională„, a spus Mircea Lucescu, la plecarea de la Arena Naţională, după Ucraina – Austria 0-1.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și