Închide meniul

Răzvan Lucescu a luat atitudine în „războiul” dintre Mircea Lucescu şi Anghel Iordănescu. „Îşi permite cam mult să vorbească. Are nişte ranchiună”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 iunie 2021, 20:45

Răzvan Lucescu a luat atitudine în „războiul dintre Mircea Lucescu şi Anghel Iordănescu. „Îşi permite cam mult să vorbească. Are nişte ranchiună

Răzvan Lucescu şi Paok Salonic au dat lovitura în Grecia

Hepta

Tehnicianul de 52 de ani i-a luat partea tatălui său şi a criticat declaraţiile oferite de Iordănescu. Reacţia lui Răzvan Lucescu a fost extrem de vehementă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu a luat atitudine în „războiul” dintre Mircea Lucescu şi Anghel Iordănescu

Mi se pare că îşi permite cam mult să vorbească şi să atace pe alţii. Când ataci înseamnă că ai nişte ranchiună în tine, altfel nu-mi explic. Am impresia că în România cu cât stai mai mult, simţi nevoia să ataci, să arunci cu venin, să te simţi în centrul atenţiei. Poate de aia suntem unde suntem.

E a doua oară când se întâmplă asta. A mai fost o discuţie pe tema Dinamo – Steaua. Spuneţi-vă of-urile, dar nu atacaţi. Noi ne atacăm mult prea mult la persoană„, a spus Răzvan Lucescu pentru digisport.ro.

Mircea Lucescu îl pune la punct pe Anghel Iordănescu

Mircea Lucescu a surprins când l-a propus pe actualul selecţioner al Ungariei, Marco Rossi, pe banca României. Rossi i-a fost jucător la Brescia, în anii ’90.

Cea mai mare prostie pe care o putea spune”, a fost replica fostului selecţioner al „Generaţiei de Aur” care nu a fost trecută cu vederea de Lucescu.

Reclamă

Marco Rossi e un băiat care a făcut performanță ca antrenor, îl cunosc foarte bine. A preluat o echipă care, din ciuca bătăilor, s-a calificat la Euro 2020. A început bine și preliminariile Mondialelor. Pesemne că sunt mulți care n-au ce face și comentează ce declară alții.

În niciun caz nu se va lua nimeni după mine, eu n-m responsabilitatea asta, a echipei naționale. L-am lăudat pe Rossi, e un antrenor serios, apreciat, are o vârstă așa cum trebuie. Nu sunt însă eu cel care decide. Am dat o sugestie, doar atât”, a spus Mircea Lucescu înainte de plecarea spre Kiev.

Marco Rossi a reuşit să o încurce pe campioana mondială, Franţa. Ungaria a smuls o remiză, 1-1, în grupa de la Euro 2020. Maghiarii au terminat la egalitate şi cu Germania, scor 2-2.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și