Închide meniul

Răzvan Lucescu se implică în conflictul dintre CSA şi Gigi Becali! Antrenorul are o mare dorinţă: „Vreau FCSB să fie Steaua!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 iunie 2021, 22:03

Răzvan Lucescu se implică în conflictul dintre CSA şi Gigi Becali! Antrenorul are o mare dorinţă: „Vreau FCSB să fie Steaua!

DPA Images via Hepta

Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu s-a săturat de conflictul de identitate dintre CSA şi FCSB. Acesta îşi doreşte o singură Steaua în fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu se implică în conflictul dintre CSA şi Gigi Becali! Antrenorul vrea ca FCSB să fie Steaua

De asemenea, actualul antrenor al lui PAOK nu este împăcat nici cu faptul că în România sunt două echipe în Craiova.

„În trecut, fotbalul nostru era altul, erau mult mai multe posibilități, erau multe echipe care dădeau jucători buni, care plecau afară. CFR a adus foarte mulți jucători străini. Rapid, ce a făcut? A dispărut, Liga 5, a revenit acum. Steaua s-a desprins, lumea a plecat. E o Stea în Liga 2, care nu poate promova și FCSB. Dinamo care era o forță, are în spate..

S-a ajuns în situația asta din cauza unui management total greșit, oamenii de afaceri, cu personalitate, au avut probleme. Din cauza ieșirilor din fenomen ale lui Dinamo, Rapid, Steaua, Timișoara, Vasluiul. Dacă vorbim repede așa, îți dau șase echipe care se băteau de la egal la egal.

FCSB nu mai e acel nume de forță, nu mai e Steaua. Din punctul meu de vedere e o greșeală că sunt două echipe ale Craiovei, trebuia să fie una singură. A plecat de la o Craiova, a dispărut aceea, s-a creat cealaltă, a Primăriei. Era mult mai mare forță dacă era o singură Craiova. Craiova care promovează, că și Rapidul, vin după mulți ani de ligi inferioare, nu va așteptați să facă ceva spectaculos. Cel mai important lucru anul acesta pentru ele este să se salveze.

Reclamă

Vreau FCSB să fie Steaua, să fie derby, Steaua-Rapid, Dinamo-Rapid, Dinamo-Steaua, Universitatea Craiova-Steaua. E altceva, sună altceva. Lumea ar fi înnebunită să vină să vadă, așa, scuză-mă. Suntem singură țară care are o astfel de situație. Steaua are două echipe, Rapid are două echipe, Craiova are două echipe, Timișoara..”, a spus Răzvan Lucescu pentru DigiSport.

UEFA consideră că FCSB este Steaua! „A uimit Europa în 1986”

Programul pentru EURO 2020 în care este prezentat Bucureştiul o prezintă pe FCSB fiind continuatoarea Stelei. UEFA vorbeşte de Marius Lăcătuş, Gică Hagi sau Dan Petrescu ca foşti jucători ai echipei conduse acum de Gigi Becali.

„Bucureşti este de departe cel mai de succes oraş din fotbalul românesc, atunci când vine vorba de trofeele echipelor de club. Steaua Bucureşti (n.r. – acum FCSB) are de departe cele mai multe trofee interne, iar Dinamo este a doua pe listă, Rapid fiind pe 3. FCSB şi Dinamo au cea mai mare rivalitate.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB are cel mai prestigios palmares când vine vorba de trofeele externe. FCSB a uimit Europa în 1986 când a bătut Barcelona, în finala de la Sevilla. În finala din 1989, a fost bătută de Milan.

Marius Lăcătuş, Dan Petrescu şi Gheorghe Hagi au fost trei dintre starurile din acea echipă a FCSB-ului. La Dinamo, vorbim de Cosmin Contra sau Bogdan Stelea”, au notat cei de la UEFA în programul pentru Euro 2020, conform contului de Facebook al lui Sergi Lopez.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor Vezi toate știrile
Citește și