Închide meniul

Răzvan Lucescu se implică în conflictul dintre CSA şi Gigi Becali! Antrenorul are o mare dorinţă: „Vreau FCSB să fie Steaua!”

Dragoș Vasile Publicat: 24 iunie 2021, 22:03

Răzvan Lucescu se implică în conflictul dintre CSA şi Gigi Becali! Antrenorul are o mare dorinţă: „Vreau FCSB să fie Steaua!

DPA Images via Hepta

Răzvan Lucescu

  • Răzvan Lucescu se implică în conflictul dintre CSA şi Gigi Becali
  • Antrenorul are o mare dorinţă

Răzvan Lucescu s-a săturat de conflictul de identitate dintre CSA şi FCSB. Acesta îşi doreşte o singură Steaua în fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu se implică în conflictul dintre CSA şi Gigi Becali! Antrenorul vrea ca FCSB să fie Steaua

De asemenea, actualul antrenor al lui PAOK nu este împăcat nici cu faptul că în România sunt două echipe în Craiova.

„În trecut, fotbalul nostru era altul, erau mult mai multe posibilități, erau multe echipe care dădeau jucători buni, care plecau afară. CFR a adus foarte mulți jucători străini. Rapid, ce a făcut? A dispărut, Liga 5, a revenit acum. Steaua s-a desprins, lumea a plecat. E o Stea în Liga 2, care nu poate promova și FCSB. Dinamo care era o forță, are în spate..

Reclamă

S-a ajuns în situația asta din cauza unui management total greșit, oamenii de afaceri, cu personalitate, au avut probleme. Din cauza ieșirilor din fenomen ale lui Dinamo, Rapid, Steaua, Timișoara, Vasluiul. Dacă vorbim repede așa, îți dau șase echipe care se băteau de la egal la egal.

FCSB nu mai e acel nume de forță, nu mai e Steaua. Din punctul meu de vedere e o greșeală că sunt două echipe ale Craiovei, trebuia să fie una singură. A plecat de la o Craiova, a dispărut aceea, s-a creat cealaltă, a Primăriei. Era mult mai mare forță dacă era o singură Craiova. Craiova care promovează, că și Rapidul, vin după mulți ani de ligi inferioare, nu va așteptați să facă ceva spectaculos. Cel mai important lucru anul acesta pentru ele este să se salveze.

Reclamă

Vreau FCSB să fie Steaua, să fie derby, Steaua-Rapid, Dinamo-Rapid, Dinamo-Steaua, Universitatea Craiova-Steaua. E altceva, sună altceva. Lumea ar fi înnebunită să vină să vadă, așa, scuză-mă. Suntem singură țară care are o astfel de situație. Steaua are două echipe, Rapid are două echipe, Craiova are două echipe, Timișoara..”, a spus Răzvan Lucescu pentru DigiSport.

Citește și:

UEFA consideră că FCSB este Steaua! „A uimit Europa în 1986”

Programul pentru EURO 2020 în care este prezentat Bucureştiul o prezintă pe FCSB fiind continuatoarea Stelei. UEFA vorbeşte de Marius Lăcătuş, Gică Hagi sau Dan Petrescu ca foşti jucători ai echipei conduse acum de Gigi Becali.

„Bucureşti este de departe cel mai de succes oraş din fotbalul românesc, atunci când vine vorba de trofeele echipelor de club. Steaua Bucureşti (n.r. – acum FCSB) are de departe cele mai multe trofee interne, iar Dinamo este a doua pe listă, Rapid fiind pe 3. FCSB şi Dinamo au cea mai mare rivalitate.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB are cel mai prestigios palmares când vine vorba de trofeele externe. FCSB a uimit Europa în 1986 când a bătut Barcelona, în finala de la Sevilla. În finala din 1989, a fost bătută de Milan.

Marius Lăcătuş, Dan Petrescu şi Gheorghe Hagi au fost trei dintre starurile din acea echipă a FCSB-ului. La Dinamo, vorbim de Cosmin Contra sau Bogdan Stelea”, au notat cei de la UEFA în programul pentru Euro 2020, conform contului de Facebook al lui Sergi Lopez.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”